бул. Ал. Стамболийски 23, София 1000, България

Плевен, 24.10.2020 – диагностика и ортопедична грижа за стъпалото

Компютърна диагностика на стъпалото с iStep
Компютърна диагностика на стъпалото с iStep

Ако прекарвате повече време на крак или в движение, ако усещате умора или болка в стъпалата, глезените или коленете си, ако имате деформитети или отоци, значи сега е времето да се погрижите за тях. Стъпалата ни са различни, точно както самите ние. Някои от нас имат нужда от поддръжка и корекция, други от преразпределение на натоварването и омекотяване.

Разберете от какво имат нужда вашите стъпала! Заповядайте на 24.10.2020 от 10:00ч до 17:00ч в Плевен, магазин за помощни средства “ДИ ДЖИ МЕДИКА”, намиращ се на адрес: пл. „Иван Мендиликов“ 8, Мания Тауър – партер. С най-модерна апаратура IStep ще направим компютърна диагностика на стъпалата ви (безплатно и необвързващо).

Апаратът бързо ще определи профила на сводовете ви, точните размери на стъпалото и зоните на повишен натиск. Ще разтълкуваме резултатите от диагностиката и ще ви насочим към най-подходящите за вас решения.

IStep - Дигитален отпечатък на стъпалото и компютърна диагностика
IStep – Дигитален отпечатък на стъпалото и компютърна диагностика

Ще имате възможност да изпробвате и закупите ортопедични стелки Aetrex, САЩ. Те са налични в многообразие от варианти, с предварително заложени поддръжки и корекции, така че да съответстват на вашите нужди.

Препоръчвани от ортопеди и специалисти в целия свят, днес Aetrex® са признати за марка №1 на пазара на ортопедични стелки.

Поддръжката на надлъжният свод при Aetrex® е точно там където трябва да бъде:

Поддръжка на надлъжния свод с ортопедични стелки Aetrex
Поддръжка на надлъжния свод с ортопедични стелки Aetrex

Вижте как ортопедичните стелки подпомагат естественият баланс на тялото:

Позициониране на стъпалото:

Позициониране на стъпалото със и без ортопедични стелки Aetrex
Позициониране на стъпалото със и без ортопедични стелки Aetrex

Ортопедичните стелки Aetrex® ще позиционират стъпалото ви в правилно положение и ще намалят дискомфорта в свода, глезените, коленете, таза. Те ще преразпределят натоварването и ще облекчат възглавничките ви.

Не е нормално стъпалата да ви болят!

Ще ви очакваме на 24.10.2020 от 10:00ч до 17:00ч в Мания Тауър на партера. Елате с обувки които ползвате ежедневно.

Стремежът ни е да осигурим плавното протичане на събитието и да избегнем струпване. Ако проявявате интерес, моля да изпратите sms (или се обадете) на телефони 087 690 0045 и 098 885 2635 с име и времеви диапазон в който желаете да ни посетите. При първа възможност ще се свържем с вас.

Организатор: Ди Джи Медика, гр. Плевен, официален партньор на Orto’s за Плевен и региона.

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.