Клиентите за нас


*** *** ***

Уважаеми клиенти, 
Тук решихме да качим някои от Вашите писма, които получихме на електронната си поща или написахте в "книгата на клиента", налична във всеки от магазините ни. Вашите комплименти ни носят голяма радост и удовлетворение.
 
Сърдечно благодарим!
Екипът на магазини "orto's"
 
*****
*****
*****
*****

Мили дами,

Благодаря ви от сърце за винаги милото,топло, търпеливо и професионално отношение към мен и майка ми. Всеки път, в който идваме да пазаруваме в магазина си тръгваме доволни и с точните и подходящи обувки именно за нас.

Продължаваме да сме редовни клиенти на магазина, не само заради изключително качествените и удобни обувки, които предлагате, но и до голяма степен заради доброто обслужване, което получаваме тук.

Благодаря ви Таня и Маргарита, както от мое име, така и от името на майка ми.

С уважение

София и Валентина

04.02.2019

 
*******
 
 
 
 
 
 
*****
 
   
 

 

 

 

*****

Ето така се продава, изключително любезна и компетентна консултантка, прекрасни обувки. Нямаше да разбера за тези обувки, ако не беше ми разяснено какъв голям приоритет са ортопедичните обувки.
Мариела Григорова.
 
Приятно съм изненадана от вниманието и грижата, която прояви към нас вашият консултант Светлана и съм изключително впечатлена от съветите, с които ни насочи към избора на обувки.
Благодаря!
Дарина Иванова
 
Ако всеки един магазин предлагаше такова обслужване, бих пазарувала всеки ден!!! :) 
Много сме доволни, сърдечни благодарности.
Д.Бинева
М.Бинева
 
Клиент съм на магазина от 1 година и половина. Това, че се връщам винаги тук се дължи на невероятната дама, която е не само винаги усмихната, компетентна, абсолютна професионалистка, но не жали сили и време. За съжаление в България рядко се случва такова обслужване. Благодаря на Кремена, че ми помага винаги да открия най-добрите обувки за мен.
Валентина Хемпел
 
Тези момичета са незаменими. Пазете си ги и ги оценявайте. Няма други като тях.
Клиенти от Поморие.
 
***
Очарован съм от обслужването в магазина ви. Често пътувам в чужбина, естеството на работата ми е такова. Пазарувам в много вериги, но така посрещнат и обслужен ми се случва за първи път. Не вярвах, че в България има такова обслужване.
Велислав Христов, Бургас.
***
Такъв магазин трябва да се намира в центъра, по-близо до многото хора по улиците, които не си дават сметка за значението и смисъла на удобната обувка и начините да се чувстват ходилата добре в обувките ни.Изключително сме впечатлени от компетентността на консултанта Кремена, която с чара  и знанията си, ни даде много полезни съвети и сведения.
Приветстваме този начин на търговия!
Браво и успех!
Диана Георгиева
Дора Димитрова
 
***
Изключително вежлива, компетентна, внимателна е служителката ви Юлияна Недкова. Желаем всички служители в БГ да бъдат, като нея! 
Обърнете внимание с похвали и заслужена материална награда!
15.10.2017
В.Вълкова
Л.Гелалева
Ю.Момчилова
Н.Тарейошев
*** *** ***
Възхитен съм от работата на продавач-консултантките Светлето, Мадлен и Албена! Доста съм пътувал в чужбина, но в тозии магазин работят по-добре от много, много магазини...!
Клиент Р.К 28.09.2017 г
*** *** ***
Сърдечно благодаря за доброто обслужване и начина, по който ми беше обяснено! Безкрайни благодарности на София! Заслужава си човек да пазарува от този магазин! 
Нека има все повече такива консултанти като нея!
04.09.17 г.
 
*** *** ***
"Благодарна съм aetrex сандалите и маратонките които ми дадоха свобода на движение без болка в краката и кръста! Благодарна съм на екипа на представителите и консултантите в магазина на бул. Стамболийски 23 (София). Професионализъм и перфектно обслужване. Почувствах се наистина като много, много специален клиент!"
В.Саркасян
 
*** *** ***
"Благодаря за прекрасните маратонки АРЕХ. Три години не успях да ги скъсам. И за финал от 17 май 2017 до 30 май 2017 извървях Ел Камино - португалския маршрут (260 км). Благодарение на тези маратонки, аз диабетикът свалих от 117 кг на 93 кг и продължавам да се движа."
Благодаря!
Мирослав Босевски
*** *** ***
Впечатлена съм от обслужването и съм много благодарна на Вашата служителка Соня, която в последните три пъти в които купувам обувки от Вас, направи всичко възможно да получа обувките, които искам. Благодаря!
Елена Рашкова
08.06.2017
 

Neli Bedran Купих си сандали (сивите). Носих ги 6 дни в Барселона по почти 20 км. дневно. Не съм имала по-удобни подметки.

Orto's Ортопедични обувки и стелки Благодарим за обратната връзка! Пожелаваме ви да ги разходите из много други прекрасни дестинации:)

 

*****

Andreana Alekova-Laleva И, аз благодаря! И то точно за този модел, както и за всички останали, които ползвам. Удоволствие е да се работи с вашите консултанти. Аз работя с невероятната Кремена - отзивчива, любезна, компетентна, от магазина ви в Бургас.

Orto's Ортопедични обувки и стелки Благодарим за добрите думи. Ценим високо всички с които работим и се радваме, че Кремена (с която сме заедно от товарянето на магазина ни в Бургас) е част от нашият отбор!

Nezabravka Rizova Подкрепям! Най- удобните обувки! Много компетентни са консултантките в магазините! Скъпи са, защото хората получават жълти стотинки за труда си! Всеки, който коментира цената, явно няма проблеми с краката!

 

*****

Разкошни дами - професионалистки. За нас беше удоволствие да бъдем обгрижени от прекрасния тандем!

Мила и Неда
16.04.2017
 
*** *** ***
 
Днес, 08.04.2017 останах очарован от професионализма и компететнтостта на вашата служителка Светлана. благодарение на която си върнах нормалната походка и съответно радостта от живота. 
 
Голямо Благодаря!
Професор Николай Куманов
МГУ София
 
**********
Привет,
искам да благодаря сърдечно на хората, които ме обуха с най-удобните и надеждни маратонки и чорапи, с които осъществих едно наистина вълшебно пътешествие. Дълго се колебах между вашите обувки и друга марка, но не съжалявам за избора си. През 8-дневното ми обикаляне в Мароко краката ми бяха сухи, благодарение на спортните чорапи, които вие ми предложихте, въпреки високите температури и се чувствах стабилно и сигурно през цялото време с маратонките, които избрах с помощта на вашите консултанти - те са невероятни, истински професионалисти и са толкова търпеливи.
Най-хубавото беше, че нито за минутка не почувствах напрежение в стъпалата и гръбнака, от което силно се притеснявах.
Вече знам с какви обувки ще тръгвам на следващите си пътешествия.

 
Благодаря ви, приятели! Пожелавам ви много здраве и успехи!
 
Илия Нейков, София
15 април 2016 г.
 
*** *** ***

"Здравейте. Спомням си, да. Как няма да си спомням човека, който промени живота на брат ми. Сега стъпва много по-добре и всикчки сме щастливи да видим, че не се оплаква и криви краката. Благодарим Ви искрено. Изпращаме Ви най-сърдечни поздрави на Вас и екипът от специалисти,който работи за нас. Хубав ден и всичко най-най Ви желая."

Поздрави: Христин Добрев, гр.Карнобат

/Това получихме на електронната си поща в отговор на изпратен от нас имейл/

 

*** *** ***

Възхитена съм!
За първи път посещаваме магазина по повод болки в петата при внук ми Матей и при мен - баба му. Изненадващо за царящото в днешно време безхаберие, в магазина ни посрещна и обслужи слънчева, любезна, изключително компетентна служителка! Съжалявам, че не съм посетила магазина навреме (бях видяла голямата табела) :), за да се предпазя и да си спестя затрудненията. Важното е, че Ви открих!
Блогадаря Ви от все сърце! Внук ми ще расте с вас и ще стъпва, ще тича , ще ходи леко!!! :) :) :)

Йорданка Андреева

26. 03. 2016, Пловдив

 

*** *** ***

Привет,

Днес по спешност търсех ортопедични обувки за майка ми, която имаше ужасни болки в краката. Така случайно открих сайта ви, а час по-късно с мама бяхме в магазина ви на "Патриарха".

Искам да ви кажа, че за пръв път в живота си в България преживях толкова сърдечно, лъчезарно и компетентно "обслужване" - слагам кавички, защото това не беше точно обслужване, а нещо много повече: общуване, грижа и човешка среща. Безкрайно съм очарована и благодарна – и никога няма да забравя този ден!

Съжалявам, че не се сетих да попитам за имената на двете момичета, но със сигурност скоро с мама ще се върнем в магазина - за да си купим още обувки и да донесем по едно цвете на тези невероятни жени! :)

До скоро!

Анна

 

*** *** ***

Днес, 15.02.2016 г. посетих магазина (става въпрос за магазин "ХодиЛеко" - Пловдив)! Това беше невероятно преживяване! Посрещна ме изключително усмихнатата дама Стефка. Изключително професионално ми извърши диагностика! С много вещина и познание към продуктите, дамата ми предложи точно това, от което имах нужда!

Това са най-смислено похарчените ми пари!

Благодаря Ви!

Маргарита Димова
0889....41

*** *** ***

Здравейте :)

Съвсем импулсивно искам простичко да Ви благодаря за позитивното отношение, с което ме дар​ихте ​ като клиент вчера. Благодарение на вас имам привилегията да познавам усещането “Моите удобни обувки! :)”

Пожелавам Ви още по-иновативно развитие и останете все така красиви, мили, експедитивни, и професионалисти!

Поздрави! Ани Гълъбова

(Писмото е изпратено до магазинът ни на бул "Ал. Стамболийски" в София)

*** *** ***

Здравейте,

Благодаря Ви за проявения интерес и търсенето на обратна връзка!
Това показва, че действително за Вас клиентите са на първо място.

Стелката пристигна още миналата седмица.
Аз я взех за баща ми и след като я носи вече няколко дена има много добри впечатления.
Номерът е точен и му е изключително удобна.
Сподели, че сега действително ходи по-леко :).

Благодаря Ви за отзивчивостта и се надявам скоро да имате магазин и във Варна.

Лека вечер и приятна седмица!
Петър

 

*** *** ***

Прекрасен магазин с чудесни и качествени продукти, но това нямаше да е достатъчно, ако не бяха прекрасните консултанти! Момичетата са истински професионалисти, и търпеливи, и услужливи, и усмихнати, и сърдечни!

Много благодарим за отношението!

Удоволствие е да се пазарува при вас.

Желаем ви много успехи и все повече доволни и ходещи леко клиенти!

Мирослава Камбурова
Любка Камбурова