Ортопедични Стелки / Дамски ортопедични стелки

 

L105W стелки висок ток


 дамски ортопедични стелки за елегатни официални обувки hallux valgus буниони


Цена: 69.00 лв.


L105W стелки висок ток

L105W

Марка: AETREX

Номера: 35-42

Половинки номера:Серията L105® помогнат да осигурим на стъпалата си така необходимият комфорт и поддръжка в любимите си елегантни обувки. Тези иновативни стелки са гъвкави, ултра леки - предназначени да поддържат стъпалата и да облекчават зоните с повишен натиск. Уникалната форма "Cobra" и вградена поддръжка Lynco® комфортно балансира стъпалата Ви и спомага за по-добрата стойка на цялото тяло. Изработени са от мека, естествена кожа и най-съвременните термопластични полиуретани.

Aetrex L105® са подходящи за хора с високи или средни надлъжни сводове и/или паднали напречни сводове, както и за хора с метатарзалгия или деформитети (буниони/кокалчета).

Със своята уникална поддръжка на надлъжния свод, те балансират стъпалото, осигуряват правилното разпределение на натоварването и подобряват цялостната стойка на тялото. С вградената си метатарзална поддръжка те облекчават областта на възглавничките.

Състав:

- Мека естествена кожа

- Термопласичен полиуретан

Стелките Aetrex®:
Oсигуряват индивидуално решение и оптимална поддръжка, предоставяйки ненадминато удобство на Вашите стъпала.

Патентоватата IStep® апаратура за компютърна диагностика определя профила на сводовете, точните размери на стъпалото и зоните на повишен натиск и препоръчва най-подходящите за Вас стелки.

Всеки от видовете Lynco® се предлага във различни подварианти, в зависимост от профила на стъпалото и предпочитаният стил обувки. Вие избирате дали да се спрете на официални, всекидневни, спортни, с нисък профил, фешън или стелки с мемори пяна.

Защо стелките Aetrex® са №1 в света? Прочетете тук.

 


L105W стелки висок ток

Продуктът беше успешно добавен в кошницата


Към сайта Към кошницата