Ортопедични Стелки / Мъжки ортопедични стелки

 

L1300M Low profile-СТЕЛКИ С НЕУТРАЛНА ПОДДРЪЖКА


мъжки ортопедични стелки


Цена: 69.00 лв.


L1300M Low profile-СТЕЛКИ С НЕУТРАЛНА ПОДДРЪЖКА

L1300M

Марка: AETREX

Номера: 37-46

Половинки номера:Серията  Aetrex L1300® Low profile е създадена за хора които ползват ортопедични стелки и в обувки с ограничено място за допълнителни стелки.


Low Profile са най-тънките стелки в колекцията - в областта на възглавничките са дебели около 2 мм. Покрити са с мек, наподобяващ велур текстил, който предпазва от приплъзване. Те отнемат минимален обем и могат да се ползват в обувки без махаща се стелка или с много тънка такава.


Със своята уникална поддръжка за надлъжния свод, те балансират стъпалото, осигуряват правилното разпределение на натоварването и подобряват цялостната стойка на тялото. Имат омекотяващо действие в областта на петата.


Стелките Aetrex®:
Oсигуряват индивидуално решение и оптимална поддръжка, предоставяйки ненадминато удобство на Вашите стъпала.

Патентоватата IStep® апаратура за компютърна диагностика определя профила на сводовете, точните размери на стъпалото и зоните на повишен натиск и препоръчва най-подходящите за Вас стелки.

Всеки от видовете Aetrex® се предлага във различни подварианти, в зависимост от профила на стъпалото и предпочитаният стил обувки. Вие избирате дали да се спрете на официални, всекидневни, спортни, с нисък профил, фешън или стелки с мемори пяна.

Защо стелките Aetrex® са №1 в света? Прочетете тук.


L1300M Low profile-СТЕЛКИ С НЕУТРАЛНА ПОДДРЪЖКА

Продуктът беше успешно добавен в кошницата


Към сайта Към кошницата