Ортопедични Стелки / Дамски ортопедични стелки

 

L2205W с мемори пяна с метатарзална поддръжка


дамски ортопедични стелки метатарзална поддръжка мемори пяна  диабетно стъпало артрит


Цена: 59.00 лв.

89.00 лв.


L2205W с мемори пяна с метатарзална поддръжка

L2205W

Марка: AETREX

Номера: Ограничени

Половинки номера:Серията L2205® Memory Foam, осигуряват индивидуално решение и оптимална поддръжка, предоставяйки максимален комфорт на Вашите стъпала.Отлично пасват на повечето видове спортни и туристически обувки в гардероба ви, както и на всички обувки с подвижни стелки. Изработени от IQ150 ™- плътен слой мемори пяна, която се оформя по Вашето стъпало, облекчава зоните с повишен натиск и осигурява допълнителна мекота

Със своята уникална поддръжка на надлъжния свод, те балансират стъпалото, осигуряват правилното разпределение на натоварването и подобряват цялостната стойка на тялото. С вградената си метатарзална поддръжка те облекчават областта на възглавничките.

Aetrex L2205® са подходящи за хора с високи или средни надлъжни сводове и/или паднали напречни сводове, както и за хора с метатарзалгия или деформитети (буниони/кокалчета).

Състав:

- Покритие CopperGuard ® - съвременна технология с вплетени медни влакна, които предпазват стъпалата от бактерии, гъбички и миризми.

- Уникалната поддръжка за надлъжният свод балансира Вашето стъпало и подобрява цялостната стойка на тялото.

- IQ150™ - слой мемори пяна, която омекотява стъпването

-Долна част от полиуретан Poron ®

Стелките Aetrex®:
Oсигуряват индивидуално решение и оптимална поддръжка, предоставяйки ненадминато удобство на Вашите стъпала.

Патентоватата IStep® апаратура за компютърна диагностика определя профила на сводовете, точните размери на стъпалото и зоните на повишен натиск и препоръчва най-подходящите за Вас стелки.

Всеки от видовете Lynco® се предлага във различни подварианти, в зависимост от профила на стъпалото и предпочитаният стил обувки. Вие избирате дали да се спрете на официални, всекидневни, спортни, с нисък профил, фешън или стелки с мемори пяна.

Защо стелките Aetrex® са №1 в света? Прочетете тук.

 

 


L2205W с мемори пяна с метатарзална поддръжка

Продуктът беше успешно добавен в кошницата


Към сайта Към кошницата