Ортопедични Стелки / Мъжки ортопедични стелки

 

L2305M Premium-С МЕМОРИ ПЯНА С МЕТАТАРЗАЛНА ПОДДРЪЖКА


мъжки ортопедични стелки


Цена: 99.00 лв.


L2305M Premium-С МЕМОРИ ПЯНА С МЕТАТАРЗАЛНА ПОДДРЪЖКА

L2305M

Марка: AETREX

Номера: 40-47

Половинки номера:Серията L2305® Premium Mem Foam, осигуряват индивидуално решение и оптимална поддръжка, предоставяйки максимален комфорт на Вашите стъпала.Отлично пасват на повечето видове спортни и туристически обувки в гардероба ви, както и на всички обувки с подвижни стелки. 

Със своята уникална поддръжка на надлъжния свод, те балансират стъпалото, осигуряват правилното разпределение на натоварването и подобряват цялостната стойка на тялото. С вградената си метатарзална поддръжка те облекчават областта на възглавничките.

Aetrex L2305® са подходящи за хора с високи или средни надлъжни сводове и/или паднали напречни сводове, както и за хора с метатарзалгия или деформитети (буниони/кокалчета).

Състав:

- Горен слой- CopperGuard ® - съвременна технология с вплетени медни влакна, които предпазват стъпалата от бактерии, гъбички и миризми.

- Среден слой -IQ150™ - слой мемори пяна, която омекотява стъпването

-Долен слой от полиуретан AeroCell™

- 6,5 mm дебелина на стелката

- 5 mm дебелина на пласта мемори пяна

Стелките Aetrex®:
Oсигуряват индивидуално решение и оптимална поддръжка, предоставяйки ненадминато удобство на Вашите стъпала.

Патентоватата IStep® апаратура за компютърна диагностика определя профила на сводовете, точните размери на стъпалото и зоните на повишен натиск и препоръчва най-подходящите за Вас стелки.

Всеки от видовете Lynco® се предлага във различни подварианти, в зависимост от профила на стъпалото и предпочитаният стил обувки. Вие избирате дали да се спрете на официални, всекидневни, спортни, с нисък профил, фешън или стелки с мемори пяна.

Защо стелките Aetrex® са №1 в света? Прочетете тук.

 


L2305M Premium-С МЕМОРИ ПЯНА С МЕТАТАРЗАЛНА ПОДДРЪЖКА

Продуктът беше успешно добавен в кошницата


Към сайта Към кошницата