Ортопедични Стелки / Дамски ортопедични стелки

 

L725W Speed - за плоскостъпие с мет. поддръжка


спортни дамски ортопедични стелки плоскостъпие и метатарзална поддръжка


Цена: 89.00 лв.


L725W Speed - за плоскостъпие с мет. поддръжка

L725W

Марка: AETREX

Номера: 35-41

Половинки номера:Серията  Aetrex  L725® Speed е създадена за хора практикуващи активно бягане и спорт. Тези високотехнологични стелки са изработени със слой  ExoFoam ™ , който спомага за запазване на енергията при цикъла на бягане и за отлични резултати.

Aetrex Speed са най-олекотените стелки в колекцията. Съдържат анти микробен пласт, който помага да запазите стъпалата си здрави и чисти.

Със своята уникална поддръжка на надлъжния свод, те балансират стъпалото, осигуряват правилното разпределение на натоварването и подобряват цялостната стойка на тялото. С вградената си метатарзална поддръжка те облекчават областта на възглавничките. С вграденият си супинаторен клин те позиционират петната кост в правилно положение.

Състав:

- Горен слой от текстил с вплетени антимикробни нишки

- ExoFoam™- слой мемори пяна, която омекотява стъпването

- Долна част от полиуретан AeroCellIQ150™

 

Стелките Aetrex®:
Oсигуряват индивидуално решение и оптимална поддръжка, предоставяйки ненадминато удобство на Вашите стъпала.

Патентоватата IStep® апаратура за компютърна диагностика определя профила на сводовете, точните размери на стъпалото и зоните на повишен натиск и препоръчва най-подходящите за Вас стелки.

Всеки от видовете Lynco® се предлага във различни подварианти, в зависимост от профила на стъпалото и предпочитаният стил обувки. Вие избирате дали да се спрете на официални, всекидневни, спортни, с нисък профил, фешън или стелки с мемори пяна.

Защо стелките Aetrex® са №1 в света? Прочетете тук.

 

 

 


L725W Speed - за плоскостъпие с мет. поддръжка

Продуктът беше успешно добавен в кошницата


Към сайта Към кошницата