Чорапи Cu+ / Дамски чорапи

 

Дамски ежедневни чорапи


Дамски черни ежедневни чорапи медни йони


Цена: 20.00 лв.


Дамски ежедневни чорапи

S3000

Марка: AETREX

Номера: 36-42

Половинки номера:S3000; S3100; S3400

Чорапите на Aetrex са с вградени  в основата си медни йони и са с ненадминати характеристики, що се отнася до комфортът и защитата на Вашите стъпала. Технологията „Copper Sole”  е лабораторно тествана и е клинично доказано, че предотвратява развитието на бактерии, гъбички и миризми.

Скритите шевове в зоната на пръстите, правят чорапите особено подходящи при хора с диабет, едема и слаба циркулация. Чорапите са достатъчно еластични, за да не се смъкват, стъпалото е спокойно и кръвния поток циркулира нормално.

Материята подобрява текстурата и външният вид на кожата. Вградените в преждата медни йони удължават живота на чорапа и гарантирано премахват 99,9% от бактериите, гъбичките и миризмите срещани при някои стъпала.

Характеристики:

- Технология за пропускане на влагата, която предпазва краката здрави,  сухи и проветрени.

-  Премахва  99,9% от бактериите и гъбичките

- Спомага за предотвратяването и контролът на миризмите и подмладява кожата на стъпалата.

-  Вплетени в преждата медни нишки, които обновяват кожата и подобряват структурата на тъканта и външния й вид, тъй като медта е единственият химичен елемент, който участва във формирането на колагена.

- С износването на нишките, се генерира нов активен меден слой, който създава постоянна защитна бариера, която удължава за живота на чорапа.

- Луксозна мека прежда, тествана и сертифицирана в лабораториите на FDA (американската държавна агенция за храни и лекарства)

- Гладки шевове за допълнително удобство и защита

- Съдържат еластичен материал Spandex, който меко обгръща стъпалото  Повече за лечебните свойства на медта и за CUPRON™ технологията може да научите от тук.

 


Дамски ежедневни чорапи

Продуктът беше успешно добавен в кошницата


Към сайта Към кошницата