За Aetrex


Основана през 1946г. в Ню Джърси, САЩ,  Aetrex Worldwide, Inc днес е водеща в световен мащаб компания в производството на ортопедични обувки и продукти, свързани с грижата за краката.  

Първоначално компанията е позната със своите медицинско-насочени продукти,  решаващи проблеми с болки в стъпалата. По-късно Aetrex въвежда голям брой нови конструкции и материали в производството на ортопедични продукти за хора с различни проблеми и оплаквания.  Тези изобретения се използват и до днес  – Амбулатор (1970) , Пластазот (1971), Термокорк (1975).

Революционната серия Линко, представена за първи път през 1979г., е първата масова серия ортопедични стелки, създадена в достатъчно варианти, за да осигури поддръжка, комфорт и стабилност на всеки тип свод на стъпалото.   

Днес Aetrex има водеща позиция в индустрията и печели популярност сред потребителите не само в Съединените Щати, но и в целия свят, съчетавайки:

•    моден стил, създаван от екип от известни дизайнери, имащи в кариерата си революционни решения и технолoгии на марки като Nikе, Puma, Swiss и Wilson,

• изключително удобство чрез многобройни екстри и нововъведения, свързани с комфорта, превъзходни биомеханични характеристики и използване на възможно най-добрите материали,

•    индивидуално решение  – възможност чрез редица технологични нововъведения, всеки да постигне  удобството, което отговаря на специфичните му особености и нужди.