Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

“Ходете Леко”, д-р Джордж Ампат

Ходете Леко заглавна страница

Много хора мислят, че оперативната намеса е решение при болки в стъпалата. Уви в мнозинството от случаите това не е така. Усложненията при операции на стъпалата и глезените могат да достигнат до 36%. Има различни неоперативни решения, които могат да бъдат ефективни.

В книгата “Ходете Леко” д-р Джордж Ампат, консултиращ ортопед и хирург в Националната здравна служба в Ливърпул, разказва достъпен език за най-често срещаните заболявания на стъпалата – плантарен фасциит, метатарзалгия, плоскостъпие, диабетно стъпало, буниони, артрит и травми. Ще научите какво ги причинява и вариантите за неоперативното им третиране. Основното послание към нас, читателите е да осъзнаем ясно, че имаме едни стъпала за цял живот, да се вслушваме в сигналите които получаваме от тях и да им осигуряваме редовна, навременна и адекватна грижа. Книгата е достъпна безплатно на сайта ortos.bg, същата може да бъде закупена на хартиен носител в магазини ORTO’S. 


Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.