бул. Ал. Стамболийски 23, София 1000, България

Компютърна диагностика на стъпалото

КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА И ДИГИТАЛЕН ОТПЕЧАТЪК НА СТЪПАЛОТО

Първата важна стъпка към удобството е да опознаете добре Вашите стъпала. Краката ни са уникални (както и ние самите), притежават различни особености и имат различни нужди.

Патентоватата IStep апаратура за компютърна диагностика в магазини за ортопедични обувки и стелки orto’s бързо определя профила на сводовете ви, точните размери на стъпалото и зоните на повишен натиск.

Специален софтуер предлага най-подходящите за Вас стелки (дамскимъжки или детски). Така само за няколко секунди ще направите важна стъпка към по-добър живот.

Във всеки от нашите магазини можете да си направите дигитален отпечатък на стъпалата и диагностика (безплатно и без ангажименти за покупка). Услугата е налична по всяко време, без предварително записване.

IStep технология

Изберете подходящите стелки за Вас

В магазини Orto’s бързо ще откриете подходящите стелки Aetrex® за Вас.

Най-напред ще определим нуждите и особеностите ви с IStep®. Апаратът ще посочи от каква поддръжка и корекция се нуждаете, както и Вашия размер.

– Всяка една стелка се предлага във варианти дамски, мъжки и детски, както и в различни подварианти, в зависимост от обувките, които обичайно ползвате. Вие избирате дали да се спрете на официални, всекидневни, спортни стелки или такива с мемори пяна.

– Стелките Aetrex® са налични на във всеки от магазините ни. Така ще можете да изпробвате различни варианти, преди стелките да станат Ваши.

– Препоръчвани от ортопеди и специалисти в целия свят, днес стелките Aetrex® на амeриканската компания Aetrex Worldwide Inc са признати за марка номер 1 на пазара на ортопедични стелки.

Имате въпроси?

Пишете ни на office[at]ortos.bg, обадете на 0882 444 351 или заповядайте в някой от магазините ни още сега. Очакваме Ви!

Магазини “Orto’s

Най-здравословните обувки които някога ще носите!

Ортопедични стелки за обувки Aetrex

Защо стелките Aetrex са НОМЕР 1 в света

Препоръчвани от ортопеди и специалисти в целия свят, днес Aetrex® са признати за марка №1 на пазара на ортопедични стелки.

Aetrex® излизат на пазара в САЩ през 1980г, 25 години по-късно марката е обновена с нови модели и технологии, а от 2013г. вече се радваме на трето поколение Aetrex®. В тях са вложени ултра-модерни технологии и материали за подобряване на удобството и функционалността на стелките, като едно от тях е защитното покритие срещу миризми и гъбички Copper Guard и основа с двустепенна плътност AeroCell за надеждна Aetrex® поддръжка и по-дълготрайно запазване на формата.

Станете част от милионите потребители по света, за които стелките Aetrex® са най-лесният и резултатен начин за постигане на максимално удобство и по-добър живот.