Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

Ортопедични стелки за обувки

Ортопедични стелки Aetrex
стелката поддръжа на свода на стъпалото
поддръжка на свода
стелките осигуряват стабилна основа на цялото ви тяло
стелката позиционира правилно стъпалата
Позициониране
стелките освобождават напрежението в глезените, коленете, таза и гърба
стелката облекчава болки в стъпалата
Облекчаване
стелките предпазват от болки в петите, сводовете и възглавничките

Ортопедичните стелки за обувки AetrexⓇ са налични в многообразие от стилове и варианти – неутрални, за плоскостъпие, с поддръжка на надлъжен и напречен свод, метатарзална поддръжка, шип в петата, диабетно стъпало, кокалчета. Заповядайте в магазините ни в София, Пловдив, Варна и Бургас за безплатен дигитален отпечатък на стъпалото, компютърна диагностика и препоръка на индивидуализирана стелка!

Стелките осигуряват индивидуализирано решение както според нуждите на стъпалата Ви, така и според типа обувки в които ще ги носите. Разберете какво ги отличава?

AetrexⓇ са най-продаваните стелки в САЩ от 1980 година до днес.

Дамски ортопедични стелки Aetrex
Мъжки ортопедични стелки Aetrex
Детски ортопедични стелки
Какво отличава ортопедичните стелки Aetrex?
Ортопедичните стелки поддържат свода
Ортопедичните стелки фиксират позицията на петата
Ортопедичните стелки Aetrex разпределят натиска
Патентоватата Aetrex IStep апаратура за диагностика в магазините ни бързо определя профила на сводовете ви, точните размери на стъпалото и зоните на повишен натиск. Специален софтуер анализира и предлага най-подходящите ортопедични стелки според спецификата на стъпалата ви.
Aetrex iStep апарат за диагностика на стъпалото
Aetrex iStep дисплей за диагностика на стъпалото

Ние, магазини ORTO’S вече 12 години усърдно работим, за да осигурим ненадминато удобство и компетентна грижа за вашите стъпала. Мисията ни остава неизменна – да подобряваме качеството на живот с помощта на здравословни ортопедични стелки и обувки, подбрани според индивидуалните ви нужди и особености. Затова и всичко започва с дигитален 3D отпечатък и компютърна диагностика на стъпалото. Вижте какви технологии и задълбочени знания са вложени в дизайна и изработката на различните ортопедични продукти от световния лидер в областта – Aetrex Worldwide Inc САЩ.

Вижте как ортопедичните стелки подпомагат естественият баланс на тялото:

“Преди 3 години получих дискова херния с излив. Прекарах 3 месеца на легло. След препоръка от приятелка, дойдох в Orto’s, като изобщо не предполагах, че проблема може да бъде в стъпалата ми”

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.