Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас
Нова Колекция

Нова Колекция 2024

ненадминато удобни обувки

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Елегантни и здравословни обувки

ЕЛЕГАНТНИ, ЗДРАВОСЛОВНИ

и ненадминато удобни обувки

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Елегантни и здравословни обувки

ЕЖЕДНЕВНИ

ЗДРАВОСЛОВНИ

и ненадминато удобни обувки

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Дамски боти и ботуши

ДАМСКИ БОТИ И БОТУШИ

сухи, топли и

изключително удобни

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Как обувките помагат на здравето

КАК ОБУВКИТЕ

ПОМАГАТ НА ЗДРАВЕТО

бодри и продуктивни

цял ден

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ТРИТЕ СТЪЛБА НА УДОБСТВОТО

основни особености на Вашето стъпало

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Удобни ортопедични ​обувки. Удобни обувки – дамски и мъжки, боти, ботуши, сандали, чехли и анатомични джапанки. Погрижете се за стъпалата си в нашите магазини и постигнете ненадминато удобство в три стъпки: (1) Направете си дигитален отпечатък на стъпалото и компютърна диагностика с IStep. (2) Изберете ортопедични стелки Aetrex® според нуждите си. (3) Изберете най-удобните обувки, които някога ще носите.

Вижте как ортопедичните обувки и стелки могат да облекчат и елиминират изцяло болката в стъпалата, коленете, краката, кръста.

Колекциите от обувки на Orto’s са създадени отвътре-навън, от здравето към външния вид. Те задават световните стандарти за удобство и покриват най-високите очаквания за съвременен дизайн.

Дамски ортопедични обувки
Мъжки ортопедични обувки

Ние, магазини ORTO’S вече 12 години усърдно работим, за да осигурим ненадминато удобство и компетентна грижа за вашите стъпала. Мисията ни остава неизменна – да подобряваме качеството на живот с помощта на здравословни обувки и стелки, подбрани според индивидуалните ви нужди и особености. Затова и всичко започва с дигитален 3D отпечатък и компютърна диагностика на стъпалото. Вижте какви технологии и задълбочени знания са вложени в дизайна и изработката на различните ортопедични продукти от световния лидер в областта – Aetrex Worldwide Inc САЩ.

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.