Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

Трите стълба на удобството

Как да се погрижим добре за стъпалата си? Какво да направим, за да се движим с лекота и удобство? Как е възможно да се радваме на още по-динамичен и пълноценен живот?

Можете да постигнете всичко това, когато Вашите обувки и стелки отговарят на индивидуалните особености и нужди на стъпалата ви.

ПЪРВАТА СТЪПКА

към индивидуалното удобство е да научите кои са основните особености на Вашето стъпало:

Размерът на стъпалото

Знаете ли наистина точният размер на стъпалата си? Проучвания показват, че над 75% от нас не носят подходящия размер обувки и вероятно изпитват болезнени състояния при повече ходене или стоене на крак! Правилният размер – дължината и ширината на стъпалото, имат основно значение за Вашето удобство.

Тип на свода – висок, среден или нисък

Определянето на типа свод, е също толова важно, колкото и размерът. Хората с висок надлъжен свод имат съвсем различни нужди по отношение на обувките и стелките от тези с плоскостъпие.

Точките на натиск

За да се чувствате комфортно е необходимо да освободите зоните, в които стъпалото да е подложено на прекомерен натиск. С подходящи стелки  можете да постигнете облекчение в специфичните точки, където натоварването е най-голямо, за да се насладите на истинско индивидуално удобство.

Как да науча от какво се нуждаят стъпалата ми?

Основните особености на Вашето стъпало може да научите с помощта на iStep – най-модерната апаратура за компютърна диагностика на стъпалото в света (вижте повече ТУК). Апаратурата е налична във всички магазини Orto’s. Измерването става без предварително записване и се извършва по всяко време от специално обучените ни сътрудници. Безплатно е и не e обвързано с покупка.

ВТОРА СТЪПКА: Изберете ортопедични стелки Aetrex®.

Стелките Aetrex® са налични в многообразие от стилове и варианти. Те поглъщат удара върху стъпалото, поддържат свода, омекотяват стъпването и преразпределят натоварването. Така стелките осигуряват индивидуализирано решение, веднъж според нуждите на стъпалото ви (четири варианта на поддръжка), така и според типът обувки в които ще ги ползвате (шест възможности). Така изборът се свежда до над 20 варианта от всеки номер.

Станете част от милионите ползватели по света, които откриха как Aetrex® осигурява най-лесния и ефективен начин да постигнете максимално удобство и да се чувствате добре, дори и след цял ден на крак.

ТРЕТА СТЪПКА: Изберете ортопедични обувки Aetrex®, САЩ

Мисията на Aetrex® е да създава и предлага най-здравословните и удобни обувки. Всички модели покриват най-високите стандарти за дизайн, вградени са върховни материали и технологии и предлагат възможност за постигане на индивидуализирано удобство. Предлагат се и в номерация по ширина, както и с ½ номера, за да можете да изберете обувките, които прилягат точно на Вашето стъпало.

Открийте своите обувки  сред голямото многообразие от дамски и мъжки модели в магазини Orto’s®. Избирайте измежду всекидневни, елегантни, спортни и терапевтични обувки, сандали, боти и ботуши. Почувствайте се отлично и се насладете на здравословен и активен начин на живот.

Разгледайте Ortos.bg

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.