Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

Компютърна диагностика на стъпалото

КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА И ДИГИТАЛЕН ОТПЕЧАТЪК НА СТЪПАЛОТО

Първата важна стъпка към удобството е да опознаете добре Вашите стъпала. Краката ни са уникални (както и ние самите), притежават различни особености и имат различни нужди.

Патентоватата IStep апаратура за компютърна диагностика в магазини за ортопедични обувки и стелки orto’s бързо определя профила на сводовете ви, точните размери на стъпалото и зоните на повишен натиск.

Специален софтуер предлага най-подходящите за Вас ортопедични стелки (дамскимъжки или детски). Така само за няколко секунди ще направите важна стъпка към по-добър живот.

Във всеки от нашите магазини можете да си направите дигитален отпечатък на стъпалата и диагностика (безплатно и без ангажименти за покупка). Услугата е налична по всяко време, без предварително записване.

Aetrex iStep апарат за диагностика на стъпалото
Aetrex iStep дисплей за диагностика на стъпалото

Изберете подходящите стелки за Вас

В магазини Orto’s бързо ще откриете подходящите ортопедични стелки Aetrex® за Вас.

Най-напред ще определим нуждите и особеностите ви с IStep®. Апаратът ще посочи от каква поддръжка и корекция се нуждаете, както и Вашия размер.

– Всяка една стелка се предлага във варианти дамски, мъжки и детски, както и в различни подварианти, в зависимост от обувките, които обичайно ползвате. Вие избирате дали да се спрете на официални, всекидневни, спортни стелки или такива с мемори пяна.

– Стелките Aetrex® са налични на във всеки от магазините ни. Така ще можете да изпробвате различни варианти, преди стелките да станат Ваши.

– Препоръчвани от ортопеди и специалисти в целия свят, днес стелките Aetrex® на амeриканската компания Aetrex Worldwide Inc са признати за марка номер 1 на пазара на ортопедични стелки.

Имате въпроси?

Пишете ни на office[at]ortos.bg, обадете на 088 924 4545 или заповядайте в някой от магазините ни още сега. Очакваме Ви!

Магазини “Orto’s

Най-здравословните обувки които някога ще носите!

Ортопедични стелки за обувки Aetrex

Защо стелките Aetrex са НОМЕР 1 в света

Препоръчвани от ортопеди и специалисти в целия свят, днес Aetrex® са признати за марка №1 на пазара на ортопедични стелки.

Aetrex® излизат на пазара в САЩ през 1980г, 25 години по-късно марката е обновена с нови модели и технологии, а от 2013г. вече се радваме на трето поколение Aetrex®. В тях са вложени ултра-модерни технологии и материали за подобряване на удобството и функционалността на стелките, като едно от тях е защитното покритие срещу миризми и гъбички Copper Guard и основа с двустепенна плътност AeroCell за надеждна Aetrex® поддръжка и по-дълготрайно запазване на формата.

Стелките осигуряват индивидуализирано решение както според нуждите на стъпалата Ви, така и според типа обувки в които ще ги носите. Разберете какво ги отличава?

Вижте какви технологии и задълбочени знания са вложени в дизайна и изработката на различните ортопедични продукти от световния лидер в областта – Aetrex Worldwide Inc САЩ.

Станете част от милионите потребители по света, за които стелките Aetrex® са най-лесният и резултатен начин за постигане на максимално удобство и по-добър живот.

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.