Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

НОВО: Удобни и топли пантофи от Германия

Удобни домашни пантофи Haflinger - цвят син

Изборът на нов доставчик за магазини ОРТОС е сред най-сложните предизвикателства с които се срещаме. Познаваме отлично вашите нужди и внимателно подбираме доставчици които могат да отговорят на потребностите и надхвърлят очакванията ви. Затова и изборът на домашни пантофи досега беше ограничен до един доставчик на дамски варианти. С удоволствие споделяме, че занапред ще може да се радвате на по-богат избор, като вече имаме и пантофи в мъжка номерация. Новият ни доставчик се казва Haflinger (Хафлингер) – немска семейна компания с близо 100 годишна история и с отлична, ненадмината репутация сред германските и европейски потребители.

Удобни и топли, пантофите на Haflinger – Германия са чудесен избор за у дома. Те са с вградени или подвижни стелки с ортопедичен профил – притежават поддръжки за надлъжния и напречния свод за преразпределение на натоварването и баланс. Стелките (съставени от корк и латекс) се адаптират под натиска и топлината на стъпалото към вашите индивидуални особености.


Само до края на месец януари може да закупите пантофи Haflinger на специална цена от 99лв (редовната цена е 119лв). За поръчки онлайн ползвайте промо код: PANTOF20


Удобни домашни пантофи Haflinger - вградена стелка
Удобни домашни пантофи Haflinger - поглед отдолу

Вълненият филц (нетъкан текстил с дебелина 5мм) е антибактериален и не задържа миризми, антистатичен е и отблъсква прах. Естественото съдържимите във филца мазнини предпазват пантофите от замърсяване. Вълненият филц диша и винаги дава на стъпалата достатъчно топлина или прохлада, според сезона, затова и пантофите могат да се носят целогодишно. Естествените материали от който са направени, създават приятно усещане, дори ако ги носите и без чорапи. С ходило от термопластичен каучук, те са с отлично сцепление и са много устойчиви на хлъзгане. Солидната немска изработка и качествените материали са гаранция, че те ще ви служат вярно дълги години.

Модели домашни пантофи Haflinger дамска номерация.

УДОБНИ ПАНТОФИ HF FUNDUS GRAPHIT СИВИУДОБНИ ПАНТОФИ HF FUNDUS GRAPHIT СИВИ
-23%
99.00 лв.
УДОБНИ ПАНТОФИ HF FUNDUS JEANS СИНИУДОБНИ ПАНТОФИ HF FUNDUS JEANS СИНИ
-23%
99.00 лв.
УДОБНИ ПАНТОФИ HF FUNDUS RUBINУДОБНИ ПАНТОФИ HF FUNDUS RUBIN
-25%
89.00 лв.

Модели домашни пантофи Haflinger мъжка номерация.

УДОБНИ ПАНТОФИ HF FUNDUS GRAPHIT СИВИУДОБНИ ПАНТОФИ HF FUNDUS GRAPHIT СИВИ
-23%
99.00 лв.
УДОБНИ ПАНТОФИ HF FUNDUS JEANS СИНИУДОБНИ ПАНТОФИ HF FUNDUS JEANS СИНИ
-23%
99.00 лв.

Заповядайте да ги изпробвате.
Очакваме ви!

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.