Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

Orto’s търси нов член на екипа си в София

Екипът на Orto's

Бихте ли работили при нас? Или познавате някой, който би се заинтересувал от предложение за работа в Orto’s?

Предлагаме отлични условия на труд, отношение, взаимно уважение и затова рядко се налага да търсим персонал, но от началото на годината често има нужда от допълнителна помощ в някои от обектите ни.

Много ще се радваме да намерим човек, който успешно да се впише в нашата концепция за отлично обслужване – дължим го на многобройните си лоялни клиенти.

Ако сме ви заинтригували, каним ви да се запознаете с обявата за работа ТУК. Повече за условията на труд може да прочетете ТУК.

Вече ни познавате като доставчик на удобни и здравословни обувки и стелки, уверяваме ви, че и работната атмосфера при нас е също толкова здравословна. Ако има изненади спрямо това което сте прочели като условия на труд – те ще са само приятни. Може да кандидатствате през jobs.bg от линка по-горе, да ни изпратите вашата автобиография като съобщение във Фейсбук или на office@ortos.bg.

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.