Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

ЗА AETREX

AETREX лого

Основана през 1946г. в Ню Джърси, САЩ,  Aetrex Worldwide, Inc днес е водеща в световен мащаб компания в производството на ортопедични стелки, обувки и продукти, свързани с грижата за краката.
Първоначално компанията е позната със своите медицинско-насочени продукти,  решаващи проблеми с болки в стъпалата. По-късно Aetrex въвежда голям брой нови конструкции и материали в производството на ортопедични продукти за хора с различни проблеми и оплаквания.  Тези изобретения се използват и до днес – Амбулатор (1970), Пластазот (1971),Термокорк (1975).

Революционната серия Линко, представена за първи път през 1979г., е първата масова серия ортопедични стелки, създадена в достатъчно варианти, за да осигури поддръжка, комфорт и стабилност на всеки тип свод на стъпалото.

Днес Aetrex има водеща позиция в индустрията и печели популярност сред потребителите не само в Съединените Щати, но и в целия свят, съчетавайки:

  • моден стил, създаван от екип от известни дизайнери, имащи в кариерата си революционни решения и технолoгии на марки като Nikе, Puma, Swiss и Wilson,
  • изключително удобство чрез многобройни екстри и нововъведения, свързани с комфорта, превъзходни биомеханични характеристики и използване на възможно най-добрите материали,
  • индивидуално решение  – възможност чрез редица технологични нововъведения, всеки да постигне  удобството, което отговаря на специфичните му особености и нужди.
Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.