Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

Почистване Haflinger

Съвети за почистване на пантофи Haflinger

Тези пантофи от чист вълнен филц са изключително лесни за поддръжка. Независимо от това, е добре да обърнете внимание на няколко неща, когато почиствате вълнен филц, за да им се наслаждавате  дълго време. В зависимост от вида на замърсяването направете следното:

Повърхностни замърсявания: Достатъчно е да ги отстраните с влажна или суха кърпа или гъба. След няколко движения, мърсотията бързо ще изчезне.

 

Упорити петна: Ако все пак се случи да има упорити петна, можете да изперете пантофите си в пералнята. Имайте предвид обаче, че този вид почистване винаги трябва да бъде последната опция. Пантофите от вълнен филц могат да загубят формата си при пране.Ако все пак решите да използвате пералнята, най -добре е винаги да е на програма за пране на  вълна при максимум 30°C.

 

Правилно сушене: Сушете ги далеч от отоплителни уреди, извън сушилня. За да могат чехлите ви да запазят формата си след изпиране, препоръчително е да ги натъпчете добре с хартия, докато съхнат.

 

Неприятни миризми: По принцип вълненият филц е без мирис. Но ако искате да придадете на пантофите си „свежест“, най-добре е да ги оставите навън за една нощ. След проветряването, те отново са почти като нови!

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.