Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

ЗА NAOT

NAOT logo

NAOT

Едва ли някой е предполагал през далечната 1942 година, че малкият, току-що създаден цех за производство на сандали и работни обувки в кибуц Naot Mordechai ще се превърне в глобален успех.

Сега, 3/4 век по-късно, марката NAOT е изключително добре посрещната в САЩ, Канада, Австралия, Япония и разбира се в родината си Израел. И да, обувките продължават да се шият в този кибуц (прочее “naot” на ибру значи “оазис”). Ще харесате NAOT по много причини, но най-вече ще отличите:

– уникалните стелки (подвижни или вградени). Те са с анатомичен профил, точно както стъпките в пясъка. Леки са (естествен корк), гъвкави, имат омекотяващ слой от естествен латекс и са покрити с велур. Облекчават натоварването, ограничават плъзгането на крака и поддържат свода. Ползвайки ги те ще приемат постепенно формата на стъпалата ви.

– естествената кожа от най-висок клас с произход – Италия;

– високото качество на изработка, покриващо и надхвърлящо очакванията на ключовите за марката пазари;

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.