София, Пловдив, Варна, Бургас

За нас

За нас

В края на 2009-та година се роди идеята, че заслужаваме далеч по-добра грижа за своите стъпала, отколкото получаваме. В началото на 2010-та година се появи и първият ни магазин който предложи революционен за времето си подход, включващ дигитален отпечатък и компютърна диагностика на стъпалата и продукти, с които се постига истински индивидуализиран комфорт. Нарекохме магазина “ХодиЛеко”, после магазините станаха няколко. “ХодиЛеко” се превърна най-познатото и предпочитано място в България, когато става дума за грижа за стъпалата.

В края на 2016-та година “ХодиЛеко” се разделя на два нови бранда. Така се появи Orto’s Mагазини за ортопедични обувки и ортопедични стелки. Зад новото име стои 6 годишния ни опит и познание от “ХодиЛеко”, утвърденият екип от сътрудници и добре познатите на българския потребител марки: Aetrex, Lynco, IStep.

 

Новото ни име е проекция на желаното от нас обновяване. Заповядайте в Магазини за ортопедични обувки и ортопедични стелки Orto’s, за да изпитате нов тип потребителско изживяване и индивидуализирани обувни решения за ненадминато удобство и комфорт.
Разгледайте и нашият нов проект Flips.bg посветен изцяло на ортопедичните джапанки и чехли Lynco Flips.
Изпробвайте най-добрите обувни решения от цял свят, осигурете първокласна грижа за Вашите стъпала и оттам по-високо качество на живот.
Благодарим Ви, че избирате Orto’s. Очакваме Ви!
Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.