Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

За нас

За нас

В края на 2009-та година се роди идеята, че заслужаваме далеч по-добра грижа за нашите стъпала, отколкото можехме да получим по онова време. Малко след това се появи и първият ни магазин. Предложихме революционен за времето си подход, включващ дигитален отпечатък и компютърна диагностика на стъпалата и продукти, с които се постига истински индивидуализиран комфорт. Това положи началото на Orto’s – Mагазини за ортопедични обувки и ортопедични стелки.

Мисията ни до днес остава същата – да предлагаме най-здравословните и удобни обувни решения на пазара днес. Работим със световни лидери, дългосрочно специализирани в разработката на продукти осигуряващи ненадминат комфорт. Днес разчитаме на трето поколение апаратура за диагностика на стъпалата от производител №1 в света.

Превърнахме се в най-предпочитаното място в България за хора със специални нужди и за хора които прекарват голяма част от времето си на крак или в движение. Основна роля за това има екипът от сътрудници продажби в търговските ни обекти – натрупахме значителен опит и споделено познание, работим отдадено и сърцато. Опознавайки в детайли потребностите ви, създаваме трайни отношения и осигуряваме компетентна грижа за вашите стъпала.

Компанията “Левитер” ООД е страна по договор за безвъзмездна финансова помощ в размер на 50 хил. лв с оглед настъпилите трудности поради обявяване пандемията от COVID-19, с цел средствата да бъдат използвани за покриване на неотложни разходи, вследствие на търговската дейност на предприятието.

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.