бул. Ал. Стамболийски 23, София 1000, България

За нас

За нас

В края на 2009-та година се роди идеята, че заслужаваме далеч по-добра грижа за своите стъпала, отколкото получаваме. В началото на 2010-та година се появи и първият ни магазин който предложи революционен за времето си подход, включващ дигитален отпечатък и компютърна диагностика на стъпалата и продукти, с които се постига истински индивидуализиран комфорт. Нарекохме магазина „ХодиЛеко“, после магазините станаха няколко. „ХодиЛеко“ се превърна най-познатото и предпочитано място в България, когато става дума за грижа за стъпалата.

В края на 2016-та година „ХодиЛеко“ се разделя на два нови бранда. Така се появи Orto’s Mагазини за ортопедични обувки и ортопедични стелки. Зад новото име стои 6 годишния ни опит и познание от „ХодиЛеко“, утвърденият екип от сътрудници и добре познатите на българския потребител марки: Aetrex, Lynco, IStep.

 

Новото ни име е проекция на желаното от нас обновяване. Заповядайте в Магазини за ортопедични обувки и ортопедични стелки Orto’s, за да изпитате нов тип потребителско изживяване и индивидуализирани обувни решения за ненадминато удобство и комфорт.
Разгледайте и нашият нов проект Flips.bg посветен изцяло на ортопедичните джапанки и чехли Lynco Flips.
Изпробвайте най-добрите обувни решения от цял свят, осигурете първокласна грижа за Вашите стъпала и оттам по-високо качество на живот.
Благодарим Ви, че избирате Orto’s. Очакваме Ви!