Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

AETREX’S “HEALTHY 3”

Почувствайте комфорта във всяка Ваша обувка с технологията “Healthy 3” на AETREX

Стелка ортопедичен профил
1. Стелка ортопедичен профил
Стелките поддържат стъпалото в оптимална позиция, преразпределят равномерно тежеста по стъпалото, осигуряват несравнима поддръжка и подобряват стойката на Вашето тяло.
Обувки твърд заден форт
2. Обувки без поддръжка за надлъжния свод сравнени с обувки с твърд заден форт и ортопедичен профил
Конструирани от вътре навън, с грижа за стъпалата! Всички обувки на Aetrеx са с вградена ортопедична стелка, която осигурява уникалната поддръжка за надлъжният свод, балансира Вашето стъпало и подобрява цялостната стойка на тялото, предотвратявйки болезнените състояния в кръста, коленете и стъпалата.
Стелка помнеща пяна
3. Омекотяване с помнеща пяна
Обувките на Aetrex имат слой бавно възстановяваща се мемори пяна, която се оформя по вашето стъпало и придава максимален индивидуален комфорт.
Анти-микробна технология в обувките Aetrex
4. Анти-микробна технология
Aegis ® анти-микробна технология в подплатата – предотвратява развитието на бактерии, гъбички и миризма, осигурявайки на стъпалата чиста и здравословна среда.
Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.