Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

Среден свод

Среден Свод на Стъпало

В какво се изразява? 
Хората със среден свод имат за какво да са благодарни. В този случай стъпалото изпълнява нормално своята амортисьорна роля. Рядко се стига до проблеми като метатарзалгия или шипове на петата. Въпреки това хората със среден свод също понякога изпитват болки в стъпалото.

Какви мерки може да вземете?
в цикъла на ходенето стъпалото със среден свод се справя ефективно със задачата да пренесе натоварването в посока от петата, напред по дължината на стъпалото към предната му част. Въпреки това хората със среден свод могат да изпитват дискомфорт и болки, свързани с пренатоварване на стъпалото или с носене на неподходящи обувки за дълги периоди от време.

Ортопедичните стелки имат защитна функция и подобряват комфорта при хората със среден свод на стъпалото. Ортопедичните стелки Aetrex за среден свод имат анатомичен профил, осигуряват отлична поддръжка и омекотяват стъпването, като поглъщат удара върху стъпалото.

За тези, при които е натоварена областта на възглавничките, се препоръчват Lynco с анатомичен профил и метатарзална поддръжка, които преразпределят натиска и облекчават предната част на стъпалото.

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.