Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

Актуални предложения от Orto’s до 31-ви юли 2020

Уважаеми клиенти,

Възползвайте се от новото ни предложение и получeте ПОДАРЪК ортопедични стелки или джапанки FLIPS, при закупуване на продукти на стойност 299 лева или повече.

Или се възползвайте от 50% отстъпка от цената на чифт ортопедични стелки или джапанки FLIPS, при закупуване на продукти на стойност 199 лева или повече.

Ако това предложение ви е заинтригувало, но предпочитате да останете в къщи – направете сега своя избор пазарувайки онлайн на ortos.bg. Имаме отлично работеща система за обслужване от разстояние. От години успешно обуваме клиенти, живеещи далеч от физическите ни магазини.

При покупки онлайн изборът на подарък се уточнява по телефон.

Направете своята поръчка от сайта ни и очаквайте обаждане от наша страна. Ще ви зададем няколко въпроса (каквито традиционно задаваме и на място). Добре ще е, ако знаете дължината на стъпалата си.  

За ваша сигурност имате 2 седмици в които може да върнете поръчката – този април ще поемем разходите за куриер и в двете посоки.

Промоцията е валидна от 01.06 до 31.07.2020.

Бъдете здрави!

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.