Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

Даряваме 5 лева от всеки закупен чифт обувки до края на годината

Хартиени фигурки хванати за ръце

Уважаеми приятели,


Без съмнение, съзнаваме че около нас има множество каузи, които заслужават подкрепа и състрадание, но тази година решихме да помогнем на група хора, за които е малко вероятно друг да се сети.

Решихме да отделим и дарим по 5 лева от всеки продаден до края на годината чифт обувки в магазини Orto’s на Дружеството на хората с увреждания в квартал Бусманци (София).

Запознахме се с тези горди и изстрадали хора преди година. Алексана Янкова, председател на дружеството ни грабна с високият си дух и енергия, на които мнозина могат да завидят и въпреки преживените болки и човешко страдание.

Дружеството наброява 80 души, които съпреживяват трудностите в дух на взаимопомощ. С въодушевление разказват за дейността си, инициативи, за хубавото време прекарано през някои от еднодневните им екскурзии в околностите на София. В случай, че над половината от скромната пенсия отива за лекарства, една екскурзия с автобус дори и на 20 км е рядко интересно и радостно преживяване!

Дружеството също се стреми да помага със скромни дарения и на други инвалиди при случаите, когато пропуснато месечно лечение поради оскъдица може да е фатално.

Надяваме се, да направим животът на тези добри и отрудени хора малко по-лек и разнообразен, това е идеята на нашата кампания. Благодарим, че пазарувате от нас!

Магазини Orto’s

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.