бул. Ал. Стамболийски 23, София 1000, България

Даряваме 5 лева от всеки закупен чифт обувки до края на годината

Хартиени фигурки хванати за ръце

Уважаеми приятели,


Без съмнение, съзнаваме че около нас има множество каузи, които заслужават подкрепа и състрадание, но тази година решихме да помогнем на група хора, за които е малко вероятно друг да се сети.

Решихме да отделим и дарим по 5 лева от всеки продаден до края на годината чифт обувки в магазини Orto’s на Дружеството на хората с увреждания в квартал Бусманци (София).

Запознахме се с тези горди и изстрадали хора преди година. Алексана Янкова, председател на дружеството ни грабна с високият си дух и енергия, на които мнозина могат да завидят и въпреки преживените болки и човешко страдание.

Дружеството наброява 80 души, които съпреживяват трудностите в дух на взаимопомощ. С въодушевление разказват за дейността си, инициативи, за хубавото време прекарано през някои от еднодневните им екскурзии в околностите на София. В случай, че над половината от скромната пенсия отива за лекарства, една екскурзия с автобус дори и на 20 км е рядко интересно и радостно преживяване!

Дружеството също се стреми да помага със скромни дарения и на други инвалиди при случаите, когато пропуснато месечно лечение поради оскъдица може да е фатално.

Надяваме се, да направим животът на тези добри и отрудени хора малко по-лек и разнообразен, това е идеята на нашата кампания. Благодарим, че пазарувате от нас!

Магазини Orto’s