Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

ЕТО КОИ СПЕЧЕЛИХА ОТ ИГРАТА “СПОДЕЛЕТЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ”

Сподели преживяване с Aetrex
Сподели преживяване с Aetrex

Скъпи приятели,

Играта ни “Сподели преживяване с Aetrex и спечели” приключи. Благодарим на участниците и на гласувалите. Благодарим и на всичките си клиенти, които ни подкрепяха през тези 10 години. Вашето доверие ни помогна да израснем и да се превърнем в символ на най-компетентна грижа за стъпалата в България.

Споделяме тук с вас преживявания, които бяха оценени най-високо. Ето най-напред списъка заслужили ваучери от 219 лева. Печелившите са шест (при планирани пет), защото класираните на 5-то и 6-то място са с еднакъв брой точки. По-надолу ще откриете и списъка с останалите наградени, измежду които и трима от гласувалите.


1. Здравейте,

Редовен клиент съм на магазин Orto’s, находящ се в София на бул. “Васил Левски” № 100Б. Изключително съм доволна от качеството на обувките и нивото на обслужване. Вниманието към клиента е на световно ниво. При последната покупка беше ми дадена листовка за участие в томбола и реших да се включа. СПОДЕЛЯМ ПРЕЖИВЯВАНЕТО СИ В СТИХ, ИЛЮСТРИРАН СЪС СНИМКА НА “МОЯТА” КОЛЕКЦИЯ ОБУВКИ, ЗАКУПЕНА ОТ МАГАЗИН ОРТОС:

ЗА ДА ХОДЯ МНОГО ЛЕКО
ДОСТАТЪЧНО ДЪЛГО И ДАЛЕКО,
ЗА ДА НЯМА БОЛКИ СЛОНСКИ,
ИЗКАЧВАЙКИ ЧУКАРИ ГОРСКИ,
И ВЪРВЕЙКИ ПО АЛЕИ МОРСКИ
AETREX Е МОЕТО ВДЪХНОВЕНИЕ
ЗА СЛЪНЧЕВО ПРИЯТНО НАСТРОЕНИЕ!

Колекция шест чифта обувки от Orto's
Моята колекция обувки закупени от от Orto’s 🙂

Поздрави: М. Бингова!
Успех на кампанията и в бизнеса.


2. Аз съм Гого и съм почти на 16 години. Само допреди няколко месеца не можех да споделя радостта на моите родители, които се фукаха наляво и надясно с новите си джапанки “Aetrex”. Какво толкова, просто някакви си джапанки, мислех си аз.

После, един ден случайно ги обух, защото не успях да намеря моите. Краката ми така удобно “потънаха” в тях и се отпуснаха,че ми се стори, че мога да полетя. Оттогава започнах да нося джапанките ту на мама, ту на татко. Усетих, че има моменти, в които просто ги чакам да тръгнат на работа, за да ги обуя. Джапанките не се скъсаха, не се износиха и така никой не разбра, че съм ги ползвал. Сега е време всички да разберат. Защото Aetrex не са просто джапанки. Те са радост за краката и за духа ми 🙂

Г. Чонков


3. Здравейте!

След бременността получих нисък свод, поради многото качени килограми, докато бях бременна. Трябва да нося ортопедични стелки и обувки по препоръка на лекар. Купих си от новите Ви модели сандали и джапанки и съм изключително доволна 🙂 Купих си и стелки от Вас, а скоро мисля да си взема и от вашите маратонки, за да мога да разхождам малката независимо от времето с удобни обувки.

М. Христова


4. Здравейте, Aetrex!
За щастие аз и съпругът ми сме Ваши клиенти вече 10 години. Всичко започна от чифт летни дамски сандали, последваха стелки – подвижни и неподвижни, затворени обувки от неопрен, кожа, боти и спортни обувки, и така до сега. Да сте здрави, все така любезни с нас, Вашите клиенти. Това ни стопля сърцата, облекчава краката и ни връща отново при Вас!

М. Велинова


5. Чувствам се специална на седмото небе откакто си поръчах тънките ортопедични стелки специално проектирани за свода и извивката на крака за обувки, в които обикновено няма достатъчно място, например за по-тесните ми обувки или официалните ми обувки и обувки, в които няма подвижни стелки, които ги сменям.

Имат характерната за всички стелки Aetrex извивка на свода, подходящи са и за паднал напречен свод и за облекчаване на болките във възглавничките. С меко и приятно на допир покритие от микрофибър се чувстваш, че не стъпваш на земята.

К. Петкова


6. Ваш клиент съм от 4 години. Обичам да нося елегантни обувки, но с годините тази ми страст започна да ми носи болка. Започнах да нося все по-нисък ток. Минах на равни обувки и въпреки това, болката в ходилата, и по-точно във възглавничките, не спираше.

Един ден просто не се издържаше и се наложи да си взема такси от входа на работното ми място до колата. Не можех да стъпя на краката си. Таксито ме остави, аз се събух и карах боса до домът ми. Много пъти съм минавала покрай ваши магазини, но винаги съм си мислила, че е само реклама.

На следващия ден (след прибирането ми с таксито), посетих магазина на бул.Ал.Стамболийски 23 в София, диагностицираха ми паднал свод и си купих първите стелки L525W. Сложих ги в обувките още там на място. И в този момент започна новия етап в живота ми. Магия… Чудо…

Не мога да Ви опиша, просто се преродих. Нося и силиконовите разделители за пръсти. Вече мога да ходя километри пеш и нищо не ме боли. Даже си купих и стелките за обувки с висок ток. Пак мога да нося елегантни обувки.

Б. Костова


По-долу е списъка със споделилите преживяванията заслужили ваучери от 89 лева. Печелившите са единайсет (при планирани десет), защото класираните на 10-то и 11-то място са с еднакъв брой точки:


1. Здравейте!

Ето накратко моята среща с обувките на Aetrex: Преди 5 години търсенето на подходящи удобни обувки за близък човек (след неприятен инцидент) ни отведе в магазина на „Ал. Стамболийски” в София! Друг свят – любезно, но не натрапчиво, компетентно, но не високомерно обслужване, позитивна атмосфера, усещане за спокойствие и сигурност, че ще намериш търсеното. И така вече пет години – права беше дамата в магазина, че тези обувки водят до „пристрастяване” (разбира се в най-добрия смисъл на думата). Не признавам и не познавам други марки – имам Ваши чорапи, стелки и обувки за всички сезони – не, всъщност още не съм си купувала зимни обувки – ето едно предстоящо удоволствие… Бъдете здрави, все така компетентни и отзивчиви, с грижа за нас – Вашите верни приятели!

С уважение,
М. Бенова


2. Здравейте!

Искам да споделя преживяване свързано с вашите продукти. Много години използвам всякакви стелки на различни фирми, които само частично облекчаваха болките, които имам на ходилата при продължително стоене или ходене. По рождение имам плоскостъпие, спадане на двата свода, в последствие кокалче и изкривяване на ходилото. Благодарение на стелките Ортос в голяма степен се подобри начинът ми на живот и ходене.

Използвам и обувки и сандали на фирма Aetrex, от които съм много доволна. Това са единствените сандали с които мога да ходя без болка!

Благодаря и на отзивчивите продавачки в магазина на бул.„Стамболийски”! Пожелавам на целия Ви колектив здраве и да ни изненадвате с нови и още по-удобни обувки!

М. Томова


3. С най-голямо удоволствие пазарувах тук. Много добро, компетентно и любезно обслужване с много търпение и внимание от страна на служителите! Изключително доволни сме и желаем успех на магазина! В момента, в който тръгнах с обувките и стелките в тях, се почувствах страхотно. Успях да извървя огромни разстояния без болки в краката. Чувствах се окрилена и щастлива.

На следващия ден доведох и майка ми. Тя също остана изключително впечатлена от разнообразието на моделите и обслужването на момичетата. Щастливи и доволни сме и разказваме на всички приятели за вас. Нека всички разберат, колко важно е за тялото, краката да бъдат в коректна позиция и в подходящи обувки. Ходенето е здраве, а когато ходенето е и удоволствие, то живота е щастие.

К. Дишкова


4. Здравейте,

Използвам стелките от 2016 година когато бях оперирана от разширени вени. Имам няколко модела и тези половинките също, Благодаря ви за това че отново мога да нося спортни обувки и сандали и в същото време да не се притеснявам за вените ми. Благодаря Ви

Поздрави! Г. Найденова


5. Здравейте, Бих искал да споделя за удобството и комфорта, който Вие ми показахте в правилния начин на ходенето. Продуктите са Ви уникални, обслужването е на високо професионално ниво. Вече нямам болки в колената. Ползвам и мъжките джапанки-направо е “РАЙ”.

Благодаря Ви, дължа на Вас здравето си!!!!! Ще Ви препоръчвам на всяка цена на Всички… Ваш клиент завинаги:)

Н. Танков


6. Здравейте,

Научих за марката Aertex преди 5 години и оттогава съм Ви голям фен. Днес закупих втори чифт,вече по-голям номер ортопедични стелки за моята дъщеря, която има изразено плоскостъпие. Първите и стелки, закупени също от Вас преди 5 години и помогнаха действително да преодолее напрежението и болките в стъпалато, помогнаха и да се чувства удобно и комфортно с обувките си и да изминава пеша по-дълги раэстояния, преди това избягваше.

Ползвали сме стелки и на други фирми, но без особен успех, така че смятам, че продуктите Ви наистина отговарят на качество и удобство. Пожелавам Ви все повече доволни клиенти и успехи в начинанията,

Поздрави, Н. Александрова


7. Откакто Ви познавам (а то не е от днес и вчера)
Не спирам да се поразявам!
Ходя леко, тичам меко и на работа и в къщи.
Носим ли ви никой не се мръщи.
Нямаме болки. Няма умора.
Паднали в плен сме. На невиждан комфорт.
Чакаме нови модели и стелки.
Знаем, че Вие не сте самоделки.
Влюбени във Вас сме тримата Петър, Вили и Йоан
Всеки от Нас е от във Вас завладян!
Нашата история за Вас е това.
Нямаме бъдеще без Вашите “перца”.

Любовта ни е безусловна вярваме че тоз енергиен поток тече двустранно като СВЕТЛИНАТА огряла земята!

Благодарим Ви, че Ви има Поклон, аплодисменти и вече край на тая карантина
П. Йовчев


8. Здравейте,

Шест пъти съм се докосвала до комфорта чрез всичко което предлагате. Всичко останало избледня за мен, без значение от цвят, дизайн и т.н.! Живот и ходене с вашите придобивки е като въздухът и водата!!! Благославям ви!

Д. Топалова


9. Здравейте,

Ваш клиент съм от няколко месеца, но с всяко влизане в магазина ви се чувствам толкова специална, че не се поколебах да споделя преживяването си в играта, за която ми казаха вашите консултанти. Нямам някакъв изострен проблем, свързан с ходилата, отбих се във ваш магазин просто от любопитство, но след обстойните обяснения и теста на ходилата излязох от магазина ви със стелки, които нося непрекъснато! Наскоро се сдобих с втори чифт стелки от вас и смело мога да кажа, че това е един от продуктите, който ползвам най-често – ежедневно.

В началото си мислех, че ще ми е трудно да сменям стелките на обувките, че ще забравям да го правя дори, но се оказа че е едно от най-приятните занимания, тъй като винаги оставя в мен усещането, че някой се грижи за мен по най-подходящия и в същото време незабележим начин!

Забелязвам, че ходя леко, краката ми не се изморяват толкова бързо и съм сигурна, че съм направила най-доброто за ходилата си – да ви се доверя! Сега ми предстоят доста ангажименти, свързани с много ходене и продължително стоене прав, но това вече не ме притеснява, защото и двата чифта стелки са с мен.

Сигурна съм, че ако не бях срещнала отзивчиви продавачки с приятелско отношение към всеки клиент, ако атмосферата в магазините ви не беше толкова приятна, усещането нямаше да е същото. Затова ви благодаря за грижите, радвам се, че се срещнахме и съм сигурна, че това наше приятелство ще едно от дълготрайните в живота 🙂

Поздрави, E. Георгиева


10. Здравейте!

Вчера посетих ваш магазин и момичето беше така любезно да ми даде информация за вашата игра. Искам да споделя, че откакто си купих първите обувки маратонки, преди няколко години, усетих удобството и комфорта от това да носиш удобна обувка. Вече имам и мокасини и сандали. Изпуснах ботите, но за другия сезон, надявам се и с тях да се сдобия. С обувките вече обиколих няколко страни и носенето ми доставя истинско удобство.

Мария С.


11. Здравейте,

изключително доволна съм от предлаганите от вас продукти – удобни, носещи невероятно усещане за лекота при ходене 🙂 Доказателство, за което е и че на 06.05.2020г., първият ден, в който бяха премахнатите КПП-тата във връзка с ограниченията за влизане и излизане в областните градове, първото място на което отидох след 3м. карантинни мерки, беше вашият магазин на бул. Левски, за да си закупя маратонки 🙂 Бях консултирана изкл. професионално и макар да си бях харесала в сайта един вид маратонки, след консултацията всъщност сама установих, че по-добрият вариант е този, който ми предложи вашия продавач-консултант, за което съм й много благодарна 🙂

Много се радвам, че открих вашите продукти, които дават невероятен комфорт на краката 🙂 Поздрави,

Ани С


И накрая – изтеглените чрез жребий трима от многобройните гласували в анкетата, които печелят ваучери от 89 лева:

Д. Иванчева
Иван Я.
Оля Л.

Ще се свържем с всички спечелили според координатите които са оставили за да ги известим.

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.