Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

10 причини да станете неразделни с FLIPS веднага след като ги пробвате

Джапанки FLIPS на фона на тропически листа
Джапанки FLIPS

Джапанкиите FLIPS са невероятен продукт! Клиентите на магазини Orto’s познават FLIPS от три години и  разказите им  потвърждаваt мнението ни – това са много повече от джапанки! Ето какво сподели наскоро наш почитател във Фейсбук:

“Аз съм Гого и съм почти на 16 години. Само допреди няколко месеца не можех да споделя радостта на моите родители, които се фукаха наляво и надясно с новите си джапанки на “Aetrex” – FLIPS. Какво толкова, просто някакви си джапанки, мислех си аз.
После, един ден случайно ги обух, защото не успях да намеря моите. Краката ми така удобно “потънаха” в тях и се отпуснаха,че ми се стори, че мога да полетя.
Оттогава започнах да нося джапанките ту на мама, ту на татко. Усетих, че има моменти, в които просто ги чакам да тръгнат на работа, за да ги обуя.
Джапанките не се скъсаха, не се износиха и така никой не разбра, че съм ги ползвал.Сега е време всички да разберат. Защото FLIPS не са просто джапанки. Те са радост за краката и за духа ми :)”

Гого вече е на 16 години и познайте какъв беше подаръка му:)

FLIPS са създадени от производител №1 на ортопедични стелки в света – Aetrex. Това е технологичен продукт, в разработването му е вложено познание – резултат на десетилетен опит в дизайна и производство на ортопедични стелки. Ето какво ще ви накара да се пристрастите към тях:

Сравнение между FLIPS и ортопедична стелка Aetrex
Сравнение между FLIPS и ортопедична стелка Aetrex
  • натоварването ще се разпредели равномерно по цялото ви стъпало и зоните на повишен натиск ще изчезнат;
  • надлъжният ви свод ще се наслади на еластична, ненатрапчива, омекотена, но солидна поддръжка;
  • Ще забравите за напрежението във възглавничките ви (напречния свод). Ако досега в края на лятото се е случвало възглавничките да ви болят (както казват клиентите ни “сякаш си ходя по очите”), то сега ще усетите единствено как “ходите по облаци”;

Ако имате буниони (кокалчета) ще откриете, че в момента в който ги обуете и се изправите, посоката на пръстите ви ще се възвърне частично към естественото им положение:

Как FLIPS възстановява частично положението на палеца
Как FLIPS възстановява частично положението на палеца
  • Петната ви кост се позиционира в правилно положение във FLIPS и е много възможно ако изпитвате умора/дискомфорт в свода, глезените, коленете, таза и гърба, това да намалее или изчезне. Хората които носят ортопедични стелки и се затрудняват да ги ползват през лятото откриват, че във FLIPS на практика е вградена такава стелка.
Джапанките FLIPS позиционират правилно положението на петите
Джапанките FLIPS позиционират правилно положението на петите
  • Ходилото на FLIPS с двукомпонентно, с различни зони на плътност и с достатъчна дебелина, че да сте предпазени от камъчета и неравности;
Джапанките FLIPS имат двукомпонентно ходило
Джапанките FLIPS имат двукомпонентно ходило и вградена поддръжка на свода
  • Ще обикнете отново джапанки “между пръстите”, когато откриете, че основния контакт е с горната част на стъпалото ви, FLIPS просто ще ви “лепнат”, все едно са част от стъпалото ви,  без да ви “дърпат”;
  • FLIPS се държат добре на гладки повърхности (като мокър фаянс), те са леки и плуват; 
  • Много наши клиенти ги ползват ежедневно у дома през лятото, а варианта “чехъл” който може да се носи с чорап и целогодишно.
  • Ще се изненадате приятно, че и след три сезона, те продължават да ви случат отлично и да изглеждат добре.
Джапанките FLIPS имат поддръжка за надлъжния свод и ходило с двойна плътност
Джапанките FLIPS имат поддръжка за надлъжния свод и ходило с двойна плътност

Ще откриете джапанките FLIPS в магазини за ортопедични стелки и обувки Orto’s в София, Пловдив, Варна и Бургас, вижте къде се намират те ТУК

Цената им е (с някои изключения е) 79 лева, може да ги поръчате и онлайн – ДАМСКИ и МЪЖКИ

Както каза една дама скоро след като се сдоби с FLIPS: “ – Това са най-смислено похарчените ми пари в последно време”. 

Зарадвайте стъпалата си с FLIPS още сега!

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.