бул. Ал. Стамболийски 23, София 1000, България

10 причини да станете неразделни с FLIPS веднага след като ги пробвате

Джапанки FLIPS на фона на тропически листа
Джапанки FLIPS

Джапанкиите FLIPS са невероятен продукт! Клиентите на магазини Orto’s познават FLIPS от три години и  разказите им  потвърждаваt мнението ни – това са много повече от джапанки! Ето какво сподели наскоро наш почитател във Фейсбук:

“Аз съм Гого и съм почти на 16 години. Само допреди няколко месеца не можех да споделя радостта на моите родители, които се фукаха наляво и надясно с новите си джапанки на „Aetrex“ – FLIPS. Какво толкова, просто някакви си джапанки, мислех си аз.
После, един ден случайно ги обух, защото не успях да намеря моите. Краката ми така удобно „потънаха“ в тях и се отпуснаха,че ми се стори, че мога да полетя.
Оттогава започнах да нося джапанките ту на мама, ту на татко. Усетих, че има моменти, в които просто ги чакам да тръгнат на работа, за да ги обуя.
Джапанките не се скъсаха, не се износиха и така никой не разбра, че съм ги ползвал.Сега е време всички да разберат. Защото FLIPS не са просто джапанки. Те са радост за краката и за духа ми :)”

Гого вече е на 16 години и познайте какъв беше подаръка му:)

FLIPS са създадени от производител №1 на ортопедични стелки в света – Aetrex. Това е технологичен продукт, в разработването му е вложено познание – резултат на десетилетен опит в дизайна и производство на ортопедични стелки. Ето какво ще ви накара да се пристрастите към тях:

Сравнение между FLIPS и ортопедична стелка Aetrex
Сравнение между FLIPS и ортопедична стелка Aetrex
  • натоварването ще се разпредели равномерно по цялото ви стъпало и зоните на повишен натиск ще изчезнат;
  • надлъжният ви свод ще се наслади на еластична, ненатрапчива, омекотена, но солидна поддръжка;
  • Ще забравите за напрежението във възглавничките ви (напречния свод). Ако досега в края на лятото се е случвало възглавничките да ви болят (както казват клиентите ни „сякаш си ходя по очите“), то сега ще усетите единствено как „ходите по облаци“;

Ако имате буниони (кокалчета) ще откриете, че в момента в който ги обуете и се изправите, посоката на пръстите ви ще се възвърне частично към естественото им положение:

Как FLIPS възстановява частично положението на палеца
Как FLIPS възстановява частично положението на палеца
  • Петната ви кост се позиционира в правилно положение във FLIPS и е много възможно ако изпитвате умора/дискомфорт в свода, глезените, коленете, таза и гърба, това да намалее или изчезне. Хората които носят ортопедични стелки и се затрудняват да ги ползват през лятото откриват, че във FLIPS на практика е вградена такава стелка.
Джапанките FLIPS позиционират правилно положението на петите
Джапанките FLIPS позиционират правилно положението на петите
  • Ходилото на FLIPS с двукомпонентно, с различни зони на плътност и с достатъчна дебелина, че да сте предпазени от камъчета и неравности;
Джапанките FLIPS имат двукомпонентно ходило
Джапанките FLIPS имат двукомпонентно ходило и вградена поддръжка на свода
  • Ще обикнете отново джапанки „между пръстите“, когато откриете, че основния контакт е с горната част на стъпалото ви, FLIPS просто ще ви „лепнат“, все едно са част от стъпалото ви,  без да ви “дърпат”;
  • FLIPS се държат добре на гладки повърхности (като мокър фаянс), те са леки и плуват; 
  • Много наши клиенти ги ползват ежедневно у дома през лятото, а варианта “чехъл” който може да се носи с чорап и целогодишно.
  • Ще се изненадате приятно, че и след три сезона, те продължават да ви случат отлично и да изглеждат добре.
Джапанките FLIPS имат поддръжка за надлъжния свод и ходило с двойна плътност
Джапанките FLIPS имат поддръжка за надлъжния свод и ходило с двойна плътност

Ще откриете джапанките FLIPS в магазини за ортопедични стелки и обувки Orto’s в София, Пловдив, Варна и Бургас, вижте къде се намират те ТУК

Цената им е (с някои изключения е) 79 лева, може да ги поръчате и онлайн – ДАМСКИ и МЪЖКИ

Както каза една дама скоро след като се сдоби с FLIPS: “ – Това са най-смислено похарчените ми пари в последно време”. 

Зарадвайте стъпалата си с FLIPS още сега!