бул. Ал. Стамболийски 23, София 1000, България

Защо продуктите на Orto’s станаха част от ежедневието ви?

Споделени преживявания – защо продуктите на orto’s станаха част от ежедневието ви?

“Всъщност и до ден днешен не мога без ортопедични стелки. Особено ние младите, търчим нагоре-надолу и не си даваме сметка, какво причиняваме на тялото си, ако не сме си погледнали краката”

“Преди 8-9 години имах проблем с едно кокалче на десният крак, което ме болеше. Отидох на лекар, който ми препоръча да си намеря удобни обувки, които са ортопедични и с които да започна да ходя”

“Благодарение на специализираните ортопедични обувки на Orto’s, открих удобство и ежедневието ми е по-интензивно. Ежедневното активно движение е част от терапията на диабетната невропатия, което е социално значимо заболяване и доста разпространено в България.”

“Преди 3 години получих дискова херния с излив. Прекарах 3 месеца на легло. След препоръка от приятелка, дойдох в Orto’s, като изобщо не предполагах, че проблема може да бъде в стъпалата ми”

“Почти всеки човек има проблем с гръбнака и кръста. Когато бях с обикновени обувки, много бързо ми се изморяваха краката и кръста”

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.