Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

Защо продуктите на Orto’s станаха част от ежедневието ви?

Споделени преживявания – защо продуктите на orto’s станаха част от ежедневието ви?

“Всъщност и до ден днешен не мога без ортопедични стелки. Особено ние младите, търчим нагоре-надолу и не си даваме сметка, какво причиняваме на тялото си, ако не сме си погледнали краката” Вижте повече: Ортопедични стелки от Orto’s.

“Преди 3 години получих дискова херния с излив. Прекарах три много тежки месеца. След препоръка от приятелка, дойдох в Orto’s, като изобщо не предполагах, че проблема може да бъде в стъпалата ми!” Вижте повече за Състояния на стъпалото, за които имаме доказани решения.

“Преди 8-9 години имах проблем с едно кокалче на десният крак, което ме болеше. Отидох на лекар, който ми препоръча да си намеря удобни обувки, които са ортопедични и с които да започна да ходя” Вижте повече за Състояния на стъпалото, за които имаме доказани решения.

“Почти всеки човек има проблем с гръбнака и кръста. Когато бях с обикновени обувки, много бързо ми се изморяваха краката и кръста” Вижте повече на https://ortos.bg

“Благодарение на специализираните ортопедични обувки на Orto’s, открих удобство и ежедневието ми е по-интензивно. Ежедневното активно движение е част от терапията на диабетната невропатия, което е социално значимо заболяване и доста разпространено в България.” Вижте повече за Състояния на стъпалото, за които имаме доказани решения.

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.