iStep технология


iStep е най-революционната апаратура за компютърна диагностика на стъпалото в света. За по-малко от 15 секунди този уред ще ви даде детайлна информация за профила на свода ви, зоните на натиск и точните размери на вашите стъпала.

 

​ Заедно с това ще препоръча най-подходящите стелки за Вас, също и номер на обувките Ви както по дължина така и по ширина. ​

 

Как работи iStep?

 

Този уред прецизно измерва типа на свода и натиска във всички точки на стъпалото с помощта на 3744 позлатени барометрични сензора. Заедно с това уредът измерва размерите на стъпалото ви с помощта на система от 1326 LED светодиода и приемници. Точността, с която се извършва това измерване е много висока - ½ мм(2).

 

Резултатът от теста може да бъде визуализиран в 2D и 3D формат и да бъде съхранен и изпратен по електронна поща. Вижте демонстрационен филм на (английски език) за това как работи този невероятен уред тук​

 

Веднага след измерването на трите основни елемента на вашето стъпало iStep ви препоръчва ортопедични стелки и обувки, които отговарят на вашите конкретни нужди. Ортопедичните стелки се предлагат в множество подварианти в зависимост от всяка една нужда - всички поддържани в наличност в нашите магазини.