Ортопедични Стелки / Мъжки ортопедични стелки

 

L625M всекидневни за плоскостъпие и мет. поддръжка


мъжки ортопедични стелки плоскостъпие и метатарзална поддръжка


Цена: 79.00 лв.


L625M всекидневни за плоскостъпие и мет. поддръжка

L625M

Марка: AETREX

Номера: 40-48

Половинки номера:Серията всекидневни стелки L625® осигуряват оптимална поддръжка и ненадминато удобство. Отлично пасват на повечето видове обувки в гардероба ви.

Lynco L625® са подходящи за хора с ниски надлъжни сводове/плоскостъпие и с паднали напречни сводове, както и за хора с метатарзалгия или деформитети (буниони/кокалчета).

Със своята уникална поддръжка на надлъжния свод, те балансират стъпалото, осигуряват правилното разпределение на натоварването и подобряват цялостната стойка на тялото. С вградената си метатарзална поддръжка те облекчават областта на възглавничките. С вграденият си супинаторен клин те позиционират петната кост в правилно положение.

Състав:

- Покритие CopperGuard ® - съвременна технология с вплетени медни влакна, които предпазват стъпалата от бактерии, гъбички и миризми.

- IQ150™ - слой мемори пяна, която омекотява стъпването

- Долна част от полиуретан AeroCellIQ150™

Стелките Lynco®:
Oсигуряват индивидуално решение и оптимална поддръжка, предоставяйки ненадминато удобство на Вашите стъпала.

Патентоватата IStep® апаратура за компютърна диагностика определя профила на сводовете, точните размери на стъпалото и зоните на повишен натиск и препоръчва най-подходящите за Вас стелки.

Всеки от видовете Lynco® се предлага във различни подварианти, в зависимост от профила на стъпалото и предпочитаният стил обувки. Вие избирате дали да се спрете на официални, всекидневни, спортни, с нисък профил, фешън или стелки с мемори пяна.

Защо стелките Lynco® са №1 в света? Прочетете тук.

 

 


L625M всекидневни за плоскостъпие и мет. поддръжка

Продуктът беше успешно добавен в кошницата


Към сайта Към кошницата