Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

Първият в света 5 в 1 уред за стъпалата с терапевтично действие.

HighHealer - уред за стъпалата с терапевтично действие

Свикнали да ходим с лекота и забравяме, че трябва да сме благодарни на стъпалата си за всяка стъпка. Сещаме се, едва когато нещо се случи с тях и от удоволствие, всяка стъпка се превърне в предизвикателство.

Заедно с ползването на ортопедични обувки и стелки, стремежът на магазини Orto’s винаги е бил да осигуряваме най-съвременни решения за грижа за стъпалата, затова тук ще ви предложим HighHealer (ХайХийлър), продукт от Финландия.

HighHealer е първият в света 5 в 1 уред за стъпалата с терапевтично действие.

HighHealer - Уред с терапевтично действие за стъпалата

HighHealer ви позволява ефективно да упражнявате различните области на стъпалата, глезена и прасеца, като:

  • Намалява възпалението в свода и в петата (при плантарен фасциит);
  • Разтяга плантарната фасция;
  • Укрепва по-малките мускули, които стабилизират краката ви;
  • Отпуска и разтяга мускулите и сухожилията на прасците;
  • Масажира стъпалата;

HighHealer - Уред с терапевтично действие за стъпалата

Уредът беше представен в САЩ преди 2 месеца и обратната връзка от професионалната общност там е силно положителна. Ето какво казват специалистите дотук:
“Highhealer позволява да разтегнем вътрешната част на мускулите на стъпалото, по начин който не беше възможен преди.” д-р Робертци, екс-президент на Американската подиатрична асоциация.

“Никога не е имало нещо в индустрията, което да позволява всичките тези упражения от вкъщи.” д-р Уейн Чиепа, член на борда на Американския съвет за хирургия на стъпалото.

“Highhealer е като швейцарското ножче за армията по отношение на облекчаването на болките в стъпалата.” д-р Марк Пел, член на Американския съвет за подиатрична медицина

“Невероятен продукт, който е подходящ за всеки! Лесен за употреба и и със семпъл дизайн, без никакви допълнителни усложнения.” Луис Амстронг, фитнес инструктор

“Изключително ефикасен уред. Може да го ползвате за масаж, криотерапия, разтягане и подсилване на мускулите на стъпалото. Няма други продукти, които могат да правят всичко това” Деван МакКонел, Ръководител на хокейна асоциация

“От гледна точка на лечението на болки в сводовете, криотерапията е безопасен и ефективен начин да намалим дискомфорта и възпаленията. Талковия камък в Highhealer, когато е охладен прави именно това. Този продукт облекчава и мобилизира меката тъкан, подобрява мобилността в областта на глезена и подсилва мускулатурата в долната част на стъпалата.” Крис Иби, Физиотерапевт

Вижте кратко видео затова как на практика се ползва този уред (има субтитри на български език, които може да пуснете натискайки бутон “субтитри”).

Можете да закупите HighHealer на цена от 130 лева в магазини Orto’s или онлайн.
Заповядайте, очакваме ви!
https://ortos.bg

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.