Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

Актуални предложения от Orto’s до 31-ви май 2020

Уважаеми клиенти,

Възползвайте се от новото ни предложение и получeте 15% отстъпка, при закупуване на два или повече продукта – комбинация от обувки (сандали, боти), ортопедични стелки или джапанки FLIPS от ORTOS. Предложението е валидно до 31-ви май.

Ако това предложение ви е заинтригувало, но предпочитате да останете в къщи – направете сега своя избор пазарувайки онлайн на ortos.bg. Имаме отлично работеща система за обслужване от разстояние. От години успешно обуваме клиенти, живеещи далеч от физическите ни магазини.

Направете своята поръчка от сайта ни и очаквайте обаждане от наша страна. Ще ви зададем няколко въпроса (каквито традиционно задаваме и на място). Добре ще е, ако знаете дължината на стъпалата си.  

За ваша сигурност имате 2 седмици в които може да върнете поръчката – този април ще поемем разходите за куриер и в двете посоки. 

Бъдете здрави!

Ето комбинациите водещи до 15% отстъпка:

  • Oбувки – два чифта;
  • Обувки + стелки Aetrex;
  • Обувки + джапанки Flips;
  • Стелки Aetrex – два чифта;
  • Стелки Aetrex + джапанки Flips;
  • джапанки Flips – два чифта;
Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.