Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

Магазин ORTO’S, Пловдив отвори врати на нова локация

Магазин ORTO'S, Пловдив - изглед отвън

Уважаеми клиенти,

С голямо удоволствие споделяме, че отворихме нов магазин за ортопедични стелки и обувки Orto’s в Пловдив. Това е седмият по ред магазин Orto’s в България. Мястото е ул. “Иван Вазов” 31, ъгъла с ул. “Кракра” (срещу библиотека “Иван Вазов”). Ако сте по цял ден на крак, ако стъпалата ви имат специални нужди или просто обичате да се наслаждавате на ненадминато удобство, то ние сме тук заради вас.

Магазин ORTO'S, Пловдив - изглед отвътре

Първата важна стъпка към удобството е да опознаете добре Вашите стъпала. Краката ни са уникални (както и ние самите), притежават различни особености и имат различни нужди.

Патентоватата IStep апаратура за компютърна диагностика в магазинa бързо определя профила на сводовете ви, точните размери на стъпалото и зоните на повишен натиск.

Специален софтуер предлага най-подходящите за Вас ортопедични стелки (дамскимъжки или детски). Така само за няколко секунди ще направите важна стъпка към по-добър живот.

IStep технология
Дигитален отпечатък и компютърна диагностика на стъпалото с iStep.

В магазини Orto’s бързо ще откриете подходящите стелки Aetrex® за Вас.

Aetrex ортопедични стелки
Aetrex ортопедични стелки

– Всяка една стелка се предлага във варианти дамски, мъжки и детски, както и в различни подварианти, в зависимост от обувките, които обичайно ползвате. Вие избирате дали да се спрете на официални, всекидневни, спортни стелки или такива с мемори пяна.

– Стелките Aetrex® са налични на във всеки от магазините ни. Така ще можете да изпробвате различни варианти, преди стелките да станат Ваши.

– Препоръчвани от ортопеди и специалисти в целия свят, днес стелките Aetrex® на амeриканската компания Aetrex Worldwide Inc са признати за марка номер 1 на пазара на ортопедични стелки.

Ще ви зарадваме с голямо разнообразие от ортопедични сандали на водещи американски, немски и испански производители. 

Магазин Orto's, Пловдив ортопедични сандали

Всички ортопедични сандали са с вградени поддръжки за надлъжните сводове и с дизайн облекчаващ натоварването във възглавничките. Насладете се на ненадминато удобство и превъзходна визия.

Магазин Orto's, Пловдив ортопедични сандали

Очаква ви и голямо разнообразие и от ортопедични обувки разбира се! Те се предлагат във варианти с различни ширини, дълбочини и материи подходящи за широки, деформирани или стъпала със специфични изисквания. Отличават се с твърд заден форт, който позиционира глезените в правилна позиция, просторна зона за пръстите, усилено ходило предпазващо възглавничките от подбиване и подвижни анатомични стелки, които при нужда се подменят с ортопедични стелки. Това са най-здравословните обувки на пазара днес. 

В ORTO’S Ще откриете колко важна и полезна може да бъде компетентната грижа за стъпалата, включваща изборът на правилни обувки (съобразени с особеностите ви), подходящи стелки (избрани след компютърна диагностика) и задълбоченото познаване на състоянията на стъпалата ви.

Заповядайте, очакваме ви на ул. “Иван Вазов” 31, срещу библиотеката!

Тел. 088 924 4545

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.