Scroll Top
София, Пловдив, Варна, Бургас

ЧЕСТИТО БЕБЕ, ЧЕСТИТО ВНУЧЕ!

Мама и Татко с бебшка количка
скъпи приятели,
екиПЪТ НА МАГАЗИНИ ЗА ОРТОПЕДИЧНИ ОБУВКИ И СТЕЛКИ ORTO’S БИ ИСКАЛ ДА ЧЕСТИТИ ВСЯКО НОВОРОДЕНО БЕБЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ МАЙ 2021 СЪС СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК – ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 100 ЛЕВА – НА МАЙКАТА, ИЛИ – НА ЕДНА ОТ ЩАСТЛИВИТЕ БАБИ!
ЧЕСТИТО! 🙂
СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ ИНИЦИАТИВА, ЗА ДА ДОСТИГНЕ ДО КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ МАЙКИ И БАБИ.
БЛАГОДАРИМ!
Магазин ORTO'S, Пловдив - изглед отвън
Магазини ORTO’S

@Скъпи майки, появата на плоскостъпие е често срещано състояние по време на бременността наравно с отоците (следствие допълнителното тегло, разхлабените връзки и промяната в стойката на тялото). С подходящи ортопедични обувки и стелки за навън и пантофи или джапанки за в къщи, можете да възстановите баланса на тялото си, да облекчите дискомфорта, за да се насладите още по-пълноценно на прекрасните мигове, които ви предстоят!

@Мили баби, три четвърти от хората над определена възраст се оплакват от своите крака. В Orto’s имаме доказали се обувни решения за най-често срещаните състояния на стъпалата. След компютърна диагностика и дигитален отпечатък на стъпалата ще получите компетентни съвети и ще изпробвате нашите комфортни обувки и/или ортопедични стелки създадени сякаш точно за вас. Внучето ви бързо ще порасне – то заслужава баба, която неуморно да тича след малкото си съкровище!

В Магазини за ортопедични обувки и стелки Orto’s заедно с подаръчния ваучер за 100 лева ще получите компетентна грижа за вашите стъпала!

Предложението е ограничено до първите 100 клиента, които отговарят на условията и участват. В момента кампанията е АКТИВНА. При изчерпване на квотата от 100 ваучера тук ще я обявим за приключила. Препоръчваме ако решите да се възползвате, най-напред да проверите отново в тази публикация какъв е текущия статус на кампанията – ще я откриете на фейсбук страницата ни или като влезете на ortos.bg изберете “БЛОГ”

Какво е необходимо за да заявите своя ваучер?

Ако сте станали майка или баба през месец май 2021г. (само и единствено) то вие може да участвате и да сте една от 100-те печеливши майки или баби.

Посетете ни лично в някой от магазините ни в София, Пловдив, Варна или Бургас до 30.06.2021, носете лична карта, свидетелство за раждане на бебето (оригинал, копие или четлива снимка с телефон).

Заповядайте!

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА КАМПАНИЯТА “ЧЕСТИТО БЕБЕ, ЧЕСТИТО ВНУЧЕ!”

1. Организатор и участници: Организатор на Кампанията е „Левитер” ООД, ЕИК: 204188573, по – долу за краткост ОРТОС. Участник може да бъде всяко физическо лице, което е станало майка или баба в периода 01.05.2021-31.05.2021

2. Период на провеждане на кампанията: провежда се в периода от 01.05.2021 г. до 30.06.2021 или до изчерпване на квотата от ваучери, което първо настъпи.

3. Описание:
За Срока на Кампанията ОРТОС ще подарява ваучери на стойност 100 лева на всяка майка или баба на дете, което се е родило на територията на Република България между 01.05.2021 и 31.05.2021 и има българско гражданство. Наградата може да бъде връчена само на майката или само на бабата. Изключва се възможността да бъде връчена и на двете или на други роднини.

4. Право на участие в кампанията имат: всички лица навършили 18 години.

5. Награди: наградите са 100 ваучера всеки на стойност 100 лева с които могат да се закупят стоки единствено от магазини ОРТОС.

6 Получаване на ваучерите:

Получаването на ваучерите се извършва само лично и единствено от майката или бабата в магазини ОРТОС в София, Пловдив, Варна Бургас. В кампанията не участват магазините – партньори на ОРТОС в страната.

6.1. Ако майката участва в тази кампания, тя следва да представи:

  • лична карта;
  • удостоверение за раждане на бебето – (оригинал, копие или четлива снимка с телефон)

6.2. Ако бабата участва в тази кампания, тя следва да представи:

  • лична карта;
  • удостоверение за раждане на бебето – (оригинал, копие или четлива снимка на телефон).
  • В случай, че Организатора има основателни подозрения, че се злоупотребва с чужди лични данни, то си запазва правото да изиска допълнителни доказателства за роднинска връзка с родителите на бебето.

6.3. Подаръчния ваучер може да бъде издаден и връчен само ако роднинската връзка на бабата с бебето може да бъде доказана еднозначно

7. Предаването ваучерите на всеки от печелившите ще се извършва единствено в търговските обекти на ОРТОС в София, Пловдив, Варна и Бургас.

8. Валидността на ваучера е до 31.12.2021г.

9. Обработка на лични данни:

Служителят на Orto’s ще записва единствено:

  • малко име на майката (бабата) и инициали за презиме и фамилия на майката (бабата);
  • малко име на бебето, инициали за презиме и фамилия и дата на раждане на бебето. 

10. При съмнения във верността на представените копия, представител на Организатора може да поиска оригинал на съответните документи. Непредставянето им се възприема като основание за отказ от участие.

11. За едно бебе може да участва само майка или само една баба. Организатора си запазва правото да откаже издаването на ваучер, ако възникнат съмнения породени от съвпадения на дати и имена.

12 Наградите не може да бъдат заменяни за пари в брой или за други награди. Ваучерът е поименен, предоставяне (прехвърляне) на трети лица не е разрешено. Организаторът може да изиска от Участниците да потвърдят тяхната самоличност чрез предоставяне на съответните документи. При отказ от страна на печелившия да потвърди самоличността си същият губи правото си върху наградата, а наградата не се присъжда.

13. Развитието на кампанията ще може да се проследява в реално време в публикацията за кампанията която може да откриете на https://ortos.bg/blog/. Кампанията се прекратява с достигане на квотата от 100 печеливши или на 30.06.2021, което от двете събития първо настъпи.

14. Решенията на организатора по всички въпроси, свързани с Кампанията или прилагането на правилата на Кампанията, са окончателни и се отнасят до всички участници.

Предпочитания за поверителност
Посещавайки този сайт, посредством вашият браузър, различни услуги могат да записват информация във вид на "бисквитки". Тук може да промените своите настройки. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои "бисквитки" може да наруши качеството на услугата, която предлагаме или функции на сайта.